King of Seas (PC) 169 kr.
KING OF SEAS SPILBESKRIVELSE

King of Seas er et action rpg, der foregår i en dødbringende random genereret piratverden. I et vildt plot hvor du kæmper for at genvinde det, der er taget væk, og gå på et episk eventyr i en fantastisk verden fyldt med slag, glemte øer og skatte. Et univers fuld af fantastiske figurer og betagende missioner holder dig forankret, når du stræber efter at blive kongen af alle pirater.

MAIN MECHANICS

 • Historie: En række opgaver guider dig på din rejse og afdækker de spændende karakterer i King of Seas-verdenen, der fører dig til den næste vej i dit episke eventyr.
 • Procedural Generation: Dyk ned i en frodig, procedurally generated verden, som gør at udforskningen altid føles nyt.
 • En Dynamisk Verden: Verden reagerer på alle dine handlinger, flåderuter ændres, og med hver erobrede bosættelse tilpasser vanskeligheden sig til konstant at give dig en mere udfordring.
 • Kortet: En tyk tåge vil sikre, at sejle mod mål ikke er almindelig sejlads, når alt kommer til alt, vil du ikke miste glæden ved udforskningen!?
 • Navigation system: Atmosfæriske effekter påvirker gameplayet. Sejl under en storm på egen risiko, undslip fjenderne og husk altid at holde øje med vindretningen for at forblive i kontrol under kampe. Strategien starter her.
 • Skibs customization: Fem typer af meget tilpasselige skibe gennem et udstyr og et færdighedssystem, ligesom i ethvert rigtigt rollespil!
 • Kamp system: Ikke kun kanonskud og nautisk strategi, men også hastighed og spektakel takket være et mere end 20 færdigheder at vælge imellem og tre grene af talents, der passer til enhver spillestil.


SEKUNDÆR MECHANICS

 • Specielle Missioner: Ekstra belønninger venter dig efter afslutningen af disse sekundære missioner, hver bosættelse, du erobrer, vil være kilden til nye eventyr!
 • Skatte Jagt: Hemmelige kort er skjult i afgrunden, find dem og få retninger til de nedsænkede skatte!
 • Handel: Hver by producerer specifikke produkter med deres egen markedsværdi. Køb dem til den lavest mulige pris, og sælg dem til andre bosættelser, hvor de er efterspurgt. Køb lavt, sælg højt, dette er basis for handel!
 • Fiskeri: Find så mange som 30 sorter fisk, der lever under havets overflade. Fang dem alle, det er altid en god idé at observere tidspunktet på dagen og vejrforholdene ...
 • Ranking: Hver vundet kamp vil drive dusøren på dit hoved op, sammenlign det med de mest berømte pirater i historien.. vær King of Seas!
 • Flere Sværhedsgrader: Sværhedsgraden tilføjer en betydelig multiplikator til den belønning, der opnås i spillet. Hvor meget vil du kunne generere i hardcore-tilstand?
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg King of Seas fysisk?

Nej, du modtager en King of Seas produktnøgle (King of Seas CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din King of Seas produktnøgle (King of Seas CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille King of Seas. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder King of Seas? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af King of Seas som digital download til Steam.

Publisher Team17
Udvikler 3DClouds
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM*
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible soundcard
Yderligere bemærkninger: * La
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser