Maneater (Steam) (PC) 259 kr.
MANEATER (STEAM) SPILBESKRIVELSE

Har du lige som alle os andre drømt om at være kongen/dronningen af et eller andet? Nu fårdu nemlig muligheden for at være kongen af havet! I Maneater er det dig der er på toppen af fødekæden. Start som en tyrehaj, der udvikler sig til noget af et monster, efter at have fyldt maven med mennesker og alt andet der svømmer i havet. Tag en tur til varme sumpe og snup en krokodille-snack eller cruise rundt i de store åbne have, mens du leder efter store hvaler. Maneater er fra udvikleren der står bag Depth og Killing Floor!

Bliv en Maneater!

Oplev den ultimative fantasi om at være kongen af havene - En kæmpe HAJ! Terrorisér de kystnære vande. Riv svømmere og dykkere i stykker, giv menneskerne en grund til at frygte dig!

Maneater er et Single-Player Action RPG, som er sat i Gulf Coasts vande. Kæmp for at overleve i det åbne hav, sumpe og floder hvor der er farer der lurer i dybet. De eneste værktøj du har er dine kæber og måden du udvikler dig på ved at æde alt!

Legal Notice / EULA
© 2019Tripwire Interactive. Maneater® is a registered trademark of Tripwire Interactive in the USA and other countries. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. All rights reserved. Unreal®, Unreal Engine™, the circle-U logo and the Powered by Unreal Engine™ logo are trademarks or registered trademarks of Epic Games, Inc. in the USA and elsewhere.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Maneater (Steam) fysisk?

Nej, du modtager en Maneater (Steam) produktnøgle (Maneater (Steam) CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Maneater (Steam) produktnøgle (Maneater (Steam) CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Maneater (Steam). Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Maneater? Får jeg samme indhold som hos Epic Games?

Du får standard-udgaven af Maneater som digital download til Epic Games.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: Quad-core Intel or AMD processor, 2.5 GHz or faster
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce 470 GTX or AMD Radeon 6870 HD series card or higher
DirectX: Version 10
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativs
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser