Viscerafest (PC) 99 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Viscerafest, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
VISCERAFEST SPILBESKRIVELSE

Året er 3796, og du spiller som Caroline. En blodtørstig, psykopatisk lejesoldat, der ikke ønsker mere end at gifte sig med sin vidunderlige kæreste Athens Fetter. Problemet er, at pengene er ved at løbe tør, og ringe er ikke ligefrem billige. Men heldigvis kan der være håb for hende endnu, da en warlock ved navn Cromune har fået en ret stor dusør på hans hoved. Han ledsages af en lille brøkdel af U.S.C. (The United Scientific Conglomerate) Anført af Dr Mortice. Hvilket betyder, at han har en lille hær, der forsvarer ham. Men hvad er en hær for nogen, der har kæmpet imod en legion? Hvad betyder et par hundrede soldater mere i graven? Intet andet end en slagtning ... Nej ... En viscerafest.

Early Access-versionen inkluderer et indledende prelude level, spillets main- og kapitel 1-hubs og hele det første kapitel med 7 niveauer at spille igennem. Det indeholder også 8 af fjenderne og 6 (ud af i alt 9) af spillets våben. Det andet kapitel er planlagt til at blive tilføjet i løbet af Early Access perioden. hubbens primære funktioner sammen med det tredje kapitel er planlagt til spilets fulde lancering.

NØGLEPUNKTER

Naviger nonlinear håndlavede niveauer fyldt til randen med hemmeligheder ved hjælp af nøglekort, løs gåder og forskellige mål for at komme videre. Placeret på tværs af en lang række steder, fra en rumstation over jorden til et område, der ligger uden for vores virkelighed.

Brug 9 unikke og kraftfulde våben, lige fra de kendte i genren som bunker-buster-dobbeltløbsgeværet til det mere unikke og uovertrufne, såsom Pung Cannon.

Slagt over 2 dusin forskellige fjendtlige typer, fra mindre grunts, der udgør U.S.C's styrker, til monstre ud over din vildeste fantasi så som The Soul Hunters. Nye fjende typer introduceres på alle niveauer, der hver er unikke, du møder med en række angreb og forskelligt adfærd.

Jongler med dine ressourcer, mens du kæmper for at holde dig i live, og balancerer konstant din brug af ammunition, liv og rustning.

Bevæg dig med lysets hastighed, bland ​​bunnyhopping og dashing sammen for at bevæge dig i hastigheder, som ingen mand ville drømme om, og med din luftkontrol danser du rundt om projektiler som ingen andre.

Saml masser af godbidder for at låse op for ting som Cypher-nøgler og niveaumodifikatorer for at krydre dine playthroughs.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Viscerafest fysisk?

Nej, du modtager en Viscerafest produktnøgle (Viscerafest CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Viscerafest produktnøgle (Viscerafest CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Viscerafest. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Viscerafest? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Viscerafest som digital download til Steam.

Publisher 1C Entertainment
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 20-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 or later
Processor: Intel Pentium i3
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GTS 450
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: 64-bit Recommended, 32-bit version Available
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7 or later
Processor: Intel Pentium i5-4440
Hukommelse: 8 GB RAM<
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser