Aliens: Fireteam Elite (PC) 269 kr.
ALIENS: FIRETEAM ELITE SPILBESKRIVELSE

Sat i det ikoniske iconic Alien univers, Aliens: Fireteam Elite er et cooperative third-person survival shooter som kaster dit fireteam af erfarne marines ned i en desperat kamp om at tilbageholde den store Xenomorph trussel.

Stå over for bølger af skræmmende Xenomorph og Weyland-Yutani syntetiske fjender sammen med to spillere eller AI-holdkammerater, mens du og dit fireteam desperat kæmper vej gennem fire unikke kampagner, der introducerer nye storylines til Alien-universet. Opret og tilpas din egen Colonial Marine, vælg fra et stort udvalg af klasser, våben, redskaber og frynsegoder, og kæmp mod overvældende odds i denne intense survival shooter-oplevelse.

 
Den Ultimative Jagt:
Spil en afgørende rolle i de episke begivenheder, der finder sted 23 år efter den oprindelige fremmede trilogi som en Colonial Marine, der var stationeret ombord på UAS Endeavour, og kæmp imod skræmmende Xenomorph-trusler. vilde visuals, ikoniske fjender, realistiske miljøer, kraftfulde våben, futuristisk udstyr og et uhyggeligt soundscape kombineret med nye historier kombineret med en række kampagner, der kan genspilles og som udvider historien fra filmene.

 
Overlev The Hive:
Stå imod overvældende odds da der er over 20 fjendtlige typer, herunder 11 forskellige Xenomorphs langs den evolutionære skala fra Facehuggers til Praetorians, der hver er designet med deres egen intelligens til at baghold, for at overvinde og ligge i baghold på de sårbare marinesoldater. Brug dækning og mestrer teamstrategi for at overleve truslerne, da de løber mod dit fireteam fra alle vinkler, sværmer gennem døre og ventilationskanaler, kryber over vægge og lofter og slår fra mørket.

 
Customize Dit Fireteam:
Vælg mellem fem unikke klasser - Gunner, Demolisher, Technician, Doc og Recon - hver med deres egne specielle evner og karakterfordele. Brug et omfattende arsenal af 30+ våben og 70+ mods / attachments i dit forsøg på at udrydde Alien-truslen. Et innovativt Perk Board der ændrer og forbedrer dine evner, mens et unikt Challenge Card-system ændrer tilgangen til hver kampagnemission og tilbyder en ny oplevelse med hvert playthrough.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Aliens: Fireteam Elite fysisk?

Nej, du modtager en Aliens: Fireteam Elite produktnøgle (Aliens: Fireteam Elite CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Aliens: Fireteam Elite produktnøgle (Aliens: Fireteam Elite CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Aliens: Fireteam Elite. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Aliens: Fireteam Elite? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Aliens: Fireteam Elite som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 24-08-2021
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser