SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY (PC/MAC) 699 kr.
SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY SPILBESKRIVELSE

Civilization VI er et historisk strategispil med ét mål: Byg et rige, der kan stå i tusindvis af år. Udforsk nyt land, undersøg teknologi, besejr dine fjender, og kom i nærkamp med historiske ledere, mens du udvikler din civilisation fra jægere til raketsamlere.

Skabt af den legendariske spildesigner Sid Meier – Civilization er en af de mest kritikerroste og indflydelsesrige franchises i strategispillets historie. I dette seneste kapitel kan du interagere med din verden på flere måder end nogensinde før. Ledernes agendaer er nu inspireret af deres modstykker fra det virkelige liv. Byer udvider sig fysisk på kortet og skaber nye strategiske muligheder i hele spillet, mens du forfølger én ud af fem måder at opnå en sejr på.

Sid Meier’s Civilization VI Anthology er den ultimative introduktion for nye gamere til alletiders bedste strategiserie. The Civilization VI Anthology indeholder alt Civilization VI-indhold, der nogensinde er blevet udgivet herunder Sid Meier’s Civilization VI-spil, seks DLC-pakker* samt udvidelserne Rise and Fall og Gathering Storm og den komplette New Frontier Pass-indholdspakke.
*Spar overfor køb af DLC-pakker a la carte. Individuelle DLC og udvidelser sælges måske separat.


Sid Meier’s Civilization VI Anthology er den komplette Civilization VI-oplevelse:

CIVILIZATION VI: RISE AND FALL: Udvidelsen Rise and Fall byder på nye valg, strategier og udfordringer for spillerne, mens de fører en civilisation gennem historien. Udvidelsen introducerer nye spilmekanikker inklusive storhedstider og guvernører, udvider eksisterende systemer for diplomati og regering og tilføjer 8 civilisationer, 9 ledere og en lang række nye enheder, distrikter, undere og bygninger. Kan du føre dit folk til en guldalder af velstand? Eller vil dit imperium stå over for en mørk tids udfordringer?


CIVILIZATION VI: GATHERING STORM: Udforsk en aktiv planet i en udvidelse, der introducerer klimaforandringer for første gang nogensinde i serien. Slås med naturkatastrofer og andre nye klimaeffekter, fuldfør fantastiske ingeniørprojekter, og lær at tøjle elektricitet og fordele forbrugsressourcer. Gathering Storm introducerer også nye forhold som verdenskongressen og den nye diplomatiske sejr. I Gathering Storm føjes en hel ny æra til teknologi- og samfundslære-træerne såvel som nye civilisationer, ledere, enheder og bygninger, hvilket giver spillere af Civilization en fantastisk mængde indhold.

NEW FRONTIER PASS: Du kan fortsætte med at opbygge verdens største rige med Civilization VI - New Frontier Pass, som introducerer seks nye spiltyper for første gang i seriens levetid. Spil med rekrutterbare helte fra historien og myter, intensiverede naturkatastrofer i spiltypen Apocalypse eller hemmelige selskaber, som kan forstærke eller underminere dit imperie. Denne indholdspakke indeholder også 8 nye civilisationer og 9 nye ledere samt et stort udvalg af nye enheder, bygninger, undere og meget mere.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY fysisk?

Nej, du modtager en SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY produktnøgle (SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY produktnøgle (SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får ANTHOLOGY-udgaven af SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY som digital download til Steam.

Virker SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY som digital download til Steam på både PC og Mac.

PEGI-rating
Udvikler Firaxis Games
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 21-10-2016
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7x64 / Windows 8.1x64 / Windows 10x64
Processor: Intel Core i3 2.5 Ghz or AMD Phenom II 2.6 Ghz or greater
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 1 GB & AMD 5570 or nVidia 450 or Intel Integrated Graphics 530
DirectX: Version 11
Diskplads: 12 GB tilgængelig plads
Lydkort: Direct
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser