Rogue Spirit (PC)

25. august 2021

Vær klar til at spille Rogue Spirit på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Rogue Spirit, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
ROGUE SPIRIT SPILBESKRIVELSE

Virkeligheden og åndeverdenen er nu sammenflettet: besejr Chaos hære for at redde folket i Kongeriget Midra fra dæmoniske angribere.

Rogue Spirit er et 3D-rogue-lite actionspil med rogue-lite elementer. Spil som spøgelsen fra prinsen af ​​Kongeriget Midra, besid fjendenerne og absorbere deres unikke evner for at bekæmpe den onde hær, der har ødelagt dit land.

Nøglepunkter:
• Action-spil med stealth i en rogue-lite spil-loop
• Spil som den standhaftige spøgelse fra prinsen af ​​Midra
• Besid de fjender, du kæmper imod, og absorber deres skills for at fortsætte i kampen på den bedst tænkelige måde.
• Mestre forskellige karakteres spillestil, forbedre dine færdigheder og tilpas dig til en verden, der er under konstant forandring
• Udforsk det vidunderlige Kongerige Midra og lær dens legender og fortællinger
• 20 karakterer med forskellige evner, våben og spillestile
• 10 proceduregenererede niveauer i 5 forskellige biomes
• Snesevis af essenser og færdigheder til at gøre hver playthrough forskelligt
• Lås op for permanente opgraderinger mellem spil
• Hemmeligheder og bosser venter på dig
• 3D-grafik inspireret af traditionelle asiatiske designs

UDFORSK DIT LAND
Spil som spøgelset fra prinsen af ​​kongeriget Midra og udforsk dit land.

BESID DINE FJENDER
Besid fjendens karakterer for at absorbere deres unikke færdigheder og tilpasse din kampstil til forskellige omstændigheder.

KÆMP IMOD DÆMONISKE KRAFTER
Befri dit rige ved at bekæmpe den onde hær, der har ødelagt dit hjem.

Introduktion til Rogue Spirit-verdenen:

I tusinder af år levede befolkningen i Kongeriget Midra i relativ harmoni og fred. Fra generation til generation blev den ældste fortælling fortalt igen og igen. Historierne fortalt om det store kaos: en dæmonkonge, der blev forseglet af en helt i en længe glemt tidsalder. Over tid forvandlede beboerne i landet historien til en legende, derefter en myte, indtil den næsten blev glemt.

Dage gik i denne fredelige søvn. Befolkningens glemsomhed over for deres egen skræmmende fortid svækkede fængslets kæder, der indeholder dæmonkongen, indtil de en dag endelig brød. Kaoset vågnede, og det forfærdelige mareridt fra den glemte fortid kom tilbage til livet. Han var endnu en gang kendt for alle indbyggere i landet - både børn, voksne og ældre. Han såede frygt i de modiges hjerter, da en uundgåelig krig kom med ham. De, der kunne kæmpe, gjorde det og faldt. De, der ikke var stærke nok til at kæmpe, var besat af dæmonisk energi. Kaoset efterlod ingen krigers krop alene og absorberede det i sin hær. Han efterlod ingen gidsler og inkorporerede indbyggere i alle sociale klasser og slags, fra ringe tiggere til de ædleste herrer. Hans magt voksede til at være så ufattelig, at ingen dødelig kunne stå imod den.

Som en sidste udvej udførte de sidste, munke fra det glemte kloster, der stadig har et minde om, hvad der engang skete, ritualet med at tilkalde et spøgelse for at bringe den helt tilbage fra åndeverdenen, der beseglede kaoset i den fjerne fortid.

Legal Notice / EULA
©2021 Kids With Sticks sp. z o.o. Published under license by 505 Games. 505 Games and the 505 Games logo are trademarks of 505 Games SpA and may be registered in the United States and other countries. All other trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Rogue Spirit fysisk?

Nej, du modtager en Rogue Spirit produktnøgle (Rogue Spirit CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Rogue Spirit produktnøgle (Rogue Spirit CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Rogue Spirit. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Rogue Spirit? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Rogue Spirit som digital download til Steam.

Genre 3D Action
Publisher 505 Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7, 8, 10 - 64-bit
Processor: Intel® Core™ i7 3770 3.4GHz or Intel® Core™ i3 8350 4GHz or AMD Ryzen™ 5 1500X
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (VRAM 3GB) or AMD Radeon™ RX 570 (VRAM 4GB)
DirectX: Version 11
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel® Cor
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser