Football Manager 2022 (PC/MAC)

31. december 2021

Vær klar til at spille Football Manager 2022 på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

FOOTBALL MANAGER 2022 SPILBESKRIVELSE

Fodbold handler ikke kun om at være den bedste og vinde.

Det handler om at overvinde oddsene, få sine drømme til at gå i opfyldelse og fortjene sin succes gennem håndværk og evner.

At nå til tops sejr efter sejr foran måbende skarer eller kæmpe sig tilbage fra bunden af fjerde division – det er de øjeblikke, der tæller mest.

Du er arkitekten bag din klubs skæbne – enhver succes hviler på dine skuldre.

Dvæl ved de øjeblikke, der er vigtige for at gøre din klubs drømme til virkelighed, og gør dig fortjent til din plads i selskab med de største klubledere.

Nye funktioner og licensopdateringer vil blive offentliggjort i slutningen af september.

Bliv en del af FMFC-holdet for at få de seneste oplysninger direkte i din indbakke.

  • Tag på en rejse til toppen af spillet, opfyld målene for din klubs hierarki, og overstig dine fans' tårnhøje forventninger.
  • Søg efter uopdagede talenter overalt, eller opbyg dit hold indefra, og pres dine talenter i deres træning for at udnytte deres potentiale.
  • Skab en fodboldidentitet, som dine spillere kan relatere til – med taktikker og strategier designet til at levere succes for dit hold på kampdagen.

Football Manager var nok det perfekte spil i karantæne tiden og jeg har allerede nu lagt flere timer i Football Manager 2021 end jeg gjorde i Football Manager 2020 og det fik mig til at tænke på hvad man kunne ændre?

Jeg kunne godt tænke mig at der blev gjort mere ved "Code of Conduct" da jeg ikke rigtigt mærket nogen ændring af denne tilføjelse, jeg plejer bare at trykke recommended og så er den ude af hovedet resten af sæsonen. Derfor mener jeg at denne feature enten skal ændres eller også at vi går tilbage til det gamle, da jeg ikke mener at det havde den effekt der var forventet.

 

Det kunne også være fedt at vi fik mere officielt indhold. De sidste par år har jeg kørt med face/logo packs og kits og det kan være svært at finde de originale mærker da de altid har lavet et eller andet ved det. Desværre skrev Juventus under med en 3 årig aftale med PES i 2019 så vi kan nok stadig forvente at de forbliver "Zebre" i FM22 (forhåbenligt det sidste år det er sådan)

 

Dynamisk tv penge/tilskuere. Jeg har leget lidt mere med ingame editoren i år og jeg syntes det er mærkeligt at når man rykker en eller flere verdens stjerner til Danmark at tilskuer antallet ikke stiger og jeg er med på at det vil stige over tid, men jeg er ret sikker på at hvis du henter Messi og Ronaldo til en klub som Vejle Boldklub at det vil kunne ses med det samme. Så kortere sagt vil jeg ønske at sponsorer og tilskuer antallet er bundet til omdømmet af dine spillere og klub i størrerre grad.

Jeg kunne også godt se en idé i at præmie puljen og TV pengene ændrer sig med omdømmet af ligaen. Det er vidst allerede en ting. Men det vil være umuligt for en liga som den danske Superliga at ramme samme niveauer som de største ligaer i Europa også selvom du får den kæmpet op i de pladser. Det har lykkedes mig at få den danske liga op på top 7 men kunne simpelthen ikke få ligaen til at konkurrere med de store da jeg sad på pengene og de andre i ligaen kun fik 5 millioner kroner til hele sæsonen i 2037. Så i sidste ende blev det lille Vejle mod de store drenge.

Om ikke andet er jeg sikker på at Sports Interactive ved hvad de laver da jeg sagtens kan mærke at Football Manager bliver bedre og bedre efter hvert år.Vi ser frem til at få fingrende i FM22.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Football Manager 2022 fysisk?

Nej, du modtager en Football Manager 2022 produktnøgle (Football Manager 2022 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Football Manager 2022 produktnøgle (Football Manager 2022 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Football Manager 2022. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Football Manager 2022? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Football Manager 2022 som digital download til Steam.

Virker Football Manager 2022 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Football Manager 2022 som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher SEGA
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 31-12-2021
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser