Tormented Souls (PC) 129 kr.
TORMENTED SOULS SPILBESKRIVELSE

Noget ondt venter i Winterlake

Mens han undersøger nogle tvillingepigers forsvinden i Winterlake - sker der noget forfærdeligt med Caroline Walker. Når hun vågner i natten, nøgen i et badekar - og tilsluttet noget gammelt medicinsk udstyr, må Caroline kæmpe for sit liv, mens hun udforsker gangene i et forladt palæ, der er blevet til et hospital.

Inspireret af klassikerne

Tormented Souls går bevidst ud for at hente inspiration fra de klassiske overlevelseshorror. Fra Resident Evil og Silent Hill til Alone in the Dark - Tormented Souls er et moderne bud på eventyret med et fast perspektiv, der tilbyder et moderniseret kontrol og et mere dynamisk kamera, samtidig med at det bevarer alt, hvad der gjorde disse spil så elskede af fans.

Dødelig Kamp

Mørke kræfter og usigelige rædsler vil gøre alt, hvad de kan, for at forhindre Caroline i at komme til sandheden. Brug alt hvad du kan finde til at kæmpe mod det onde, der venter i mørket.

Vær Klar På Alt

Du skal bruge meget mere end et godt sigte og skarpe reflekser for at komme levende ud. Søg efter alt, hvad du kan bruge til din fordel. Kombiner genstande på en smart måde for at løse gåder og brug alle tilgængelige ressourcer til at udforske palæets hemmeligheder og dets grunde.

Onde Gåder

Find vigtige ressourcer og værktøjer, dechifrér spor fra længe glemte tidsskrifter, og kombiner det hele for at løse gåder og afsløre hemmelighederne ved det palæ, der blev til hospital.


En Anden Dimension

Intet er helt som det ser ud ved Winterlake. Spejle giver en vej til en alternativ virkelighed og et andet sted i tiden. Ved at krydse disse skinnende gateways kan Caroline manipulere selve virkeligheden på overraskende måder - vende situationen til hendes fordel.

Du Er Ikke Alene I Mørket

Palæet kan virke forladt, men da Caroline undersøger dens hemmeligheder, vil mørke kræfter og usigelige rædsler gøre alt, hvad de kan, for at forhindre hende i at komme frem til sandheden. Sørg altid for at være opmærksom, og brug alt, hvad du kan finde, til at bekæmpe Winterlakes rædsler.


Kan Caroline Walker flygte med sandheden? Kommer hun ud med livet i behold?

Legal Notice / EULA
Developed by Dual Effect Games & Abstract Digital. Published by PQube Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tormented Souls fysisk?

Nej, du modtager en Tormented Souls produktnøgle (Tormented Souls CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Tormented Souls produktnøgle (Tormented Souls CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tormented Souls. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Tormented Souls? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Tormented Souls som digital download til Steam.

Genre Horror Puzzle
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM*
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible soundcard
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit proce
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser