Golf Club Wasteland (PC) 69 kr.
GOLF CLUB WASTELAND SPILBESKRIVELSE

GOLFEVENTYR I EN HÆRGET BY

De rige er flygtet til Mars men vender tilbage til den øde planet for at spille golf. Hver bane i ødemarken gemmer på sin egen lille historie og muligvis et hovedbrud, der kan hjælpe med det perfekte skud. Spil dig gennem forfaldne, brutalistiske monumenter, sammenstyrtede indkøbscentre og forladte museer, mens neonskilte og bidende skarp graffiti langer ud efter tidens begivenheder, Silicon Valley-kultur og menneskeheden.

EN HULLET HISTORIE

Opdag hele historien om menneskehedens fald med tre unikke kilder – Detaljer fra historien om den ensomme golfspiller, der tog tilbage til Jorden for at spille ét sidste spil. Radionostalgi fra Mars-udsendelserne giver indblik i livet for dem, der flygtede, og i historien om den ""hemmelige iagttager"", der følger med på afstand.

DEN RIGESTE 1% TOG LIVET AF RADIOEN

Forsvind ind i et smukt komponeret soundtrack samt personlige historier, der bliver fortalt i Radionostalgi fra Mars-udsendelsen. Radiostationen er lavet til dem, der savner Jorden, mens de lytter til musik fra 2020'erne og ringer ind for at dele deres minder. Radioværtens silkebløde stemme holder showet i gang med nyheder og bekendtgørelser, der afslører, at livet på Mars måske ikke er så glamourøst.

SOM HÅND I GOLFHANDSKE

Tre unikke spiltyper giver enhver golfspiller noget, de kan nyde. Hobbyspillere kan bare fokusere på historien og nyde en omgang golf i smukke omgivelser i Story Mode. De spillere, som vil have en ekstra udfordring, kan prøve at slå hvert hul under par ved at bruge talent og gådeløsningsfærdigheder i Challenge Mode. Og profferne kan forsøge sig med Iron Mode, hvor der stort set ikke er plads til fejl. Nem styring og en minimalistisk brugerflade gør hele spillet nemt at lære for alle i deres eget tempo.

EN KLASSISKER

Med hvert spil følger den digitale udgave af Golf Club Wastelands officielle soundtrack samt en grafisk kunstbog, der uddyber spillets forhistorie om den ensomme golfspiller Charley i flot, visuelt format."

Legal Notice / EULA
© 2021 Untold Tales S.A. and Demagog Studio Golf Club: Wasteland, the Golf Club: Wasteland logo, the Untold Tales logo and Demagog Studio logo are trademarks of Untold Tales S.A. and/or Demagog Studio. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Golf Club Wasteland fysisk?

Nej, du modtager en Golf Club Wasteland produktnøgle (Golf Club Wasteland CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Golf Club Wasteland produktnøgle (Golf Club Wasteland CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Golf Club Wasteland. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Golf Club Wasteland? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Golf Club Wasteland som digital download til Steam.

Publisher Untold Tales
PEGI-rating
Udvikler Demagog Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 03-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: 2.6 GHz Intel Quad Core
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GT 750M, 2 GB Memory
DirectX: Version 11
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser