Fall Guys: Ultimate Knockout (PC)
FALL GUYS: ULTIMATE KNOCKOUT SPILBESKRIVELSE

Fall Guys: Ultimate Knockout slynger horder af deltagere sammen online i et vild race gennem runde efter runde af eskalerende kaos, indtil der er kåret en vinder! Bekæmp bizarre forhindringer, skub igennem ustyrlige konkurrenter og overvinde fysikkens ubøjelige love, mens du snubler mod storhed. Lad din værdighed stå ved døren, og forbered dig på sjov fiasko i din søgen efter at gøre krav på kronen!

ONLINE KAOS
Dyk ned i en række latterlige udfordringer og vilde forhindringsbaner med masser af andre konkurrenter online, alt sammen med håb om at klare det og gå videre til den næste runde af kaos.

KONKURRENCE & SAMARBEJDE
Kør mellem konkurrencedygtige free-for-alls og samarbejdsudfordringer-eller tag Blunderdome med vennerne i Squads-tilstand!

KOMISK FYSISK
Se med glæde, hvordan dine medkonkurrenter bøjer, hopper og basker sig til sjove, fysikbaserede fiaskoer!

TILPAS DIN KARAKTER
Fejl i stil med alt fra den smarte ananas couture til det nyeste inden for kaninhatte til rådighed for at tilpasse dit look i Fall Guys.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Fall Guys: Ultimate Knockout fysisk?

Nej, du modtager en Fall Guys: Ultimate Knockout produktnøgle (Fall Guys: Ultimate Knockout CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Epic Games-platformen til at indløse din Fall Guys: Ultimate Knockout produktnøgle (Fall Guys: Ultimate Knockout CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Fall Guys: Ultimate Knockout. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Udvikler Mediatonic
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 04-08-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64bit only
Processor: Intel Core i5 or AMD equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon HD 7950
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Gamepad Recommended
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser