Planet Zoo: North America Animal Pack (PC) 69 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Planet Zoo på Steam for at kunne bruge Planet Zoo: North America Animal Pack.

PLANET ZOO: NORTH AMERICA ANIMAL PACK SPILBESKRIVELSE

Introducér otte fantastiske nye dyr til din zoo med Nordamerika-dyrepakken! Nordamerika-dyrepakken indeholder meget efterspurgte ikoniske arter og tilføjer et bredt udvalg af knurren, svømning, galop og spring – komplet med fem nye forbedringsgenstande, så dyrene kan føle sig hjemme. Med Nordamerika-dyrepakken følger også et nyt scenarie på tid, som sætter dine zoo-administrationsevner på prøve ved forden af de berømte Blue Ridge Mountains.

VIGTIGE FUNKTIONER

OTTE IKONISKE DYR FRA NORDAMERIKA
I Nordamerika-dyrepakken finder du elgen, pumaen, den californiske søløve, den nordamerikanske bæver, den amerikanske alligator, den sorthalede præriehund, polarræven og den amerikanske oksefrø. Det giver i alt syv habitatdyr og ét udstillingsdyr. Fra den tårnhøje elg – den største og tungeste hjorteart i Planet Zoo – til den lille præriehund kan du begejstre dine gæster med et udvalg af den fascinerende natur i Nordamerika.

Gæsterne vil elske at se alle de nye dyr fremvise deres unikke adfærd. Polarræven, som har den bedste tolerance over for lave temperaturer, jager f.eks. på smukkeste vis ved at dykke med hovedet først ned i sneen – præcist som i naturen. Den californiske søløve kalder med sin karakteristiske gøen og ryster sine spækfyldte folder. Den lille præriehund – det mindste voksne dyr, du finder i Planet Zoo – står til gengæld oprejst, før den udstøder en skarp gøen og springer rundt.

ADMINISTRÉR ET NYT SCENARIE PÅ TID
Velkommen til Jameson-reservatet! Denne nyudviklede attraktion, som ligger blandt søerne ved foden af de berømte Blue Ridge Mountains, inviterer dig til at overtage administrationen. Du får til opgave at udvide zooen ved at rydde terræn, så du kan flette nye habitater ind i landskabet, arbejde i det sumpede vådområde og lade din kreatitivet udfolde sig, mens du skaber store, naturlige habitater til dyrene, hvor de kan trives.

Ud over at stå i spidsen for planlægning og konstruktion bliver dit arbejde at øge artsdiversiteten ved at indlemme dyrene fra Nordamerika-dyrepakken. Hjælp disse dyr med at finde sig til rette i de kærligt designede habitater, undervise gæster i dyrenes behov og udvikle succesfulde avlsprogrammer for at fortsætte zooens velfærd i fremtiden.

Planet Zoo © 2019 Frontier Developments plc. All rights reserved

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Planet Zoo: North America Animal Pack fysisk?

Nej, du modtager en Planet Zoo: North America Animal Pack produktnøgle (Planet Zoo: North America Animal Pack CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Planet Zoo: North America Animal Pack produktnøgle (Planet Zoo: North America Animal Pack CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Planet Zoo: North America Animal Pack. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Planet Zoo: North America Animal Pack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Planet Zoo: North America Animal Pack, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 04-10-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Diskplads: 16 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Minimum specifications may change during development
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10 64bit
Processor: Intel
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser