ELEX II (2)

1. marts 2022

Vær klar til at spille ELEX II (2) på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

ELEX II (2) SPILBESKRIVELSE

ELEX II er efterfølgeren til ELEX, vintage-spillet, der bød på en fantastisk rollespilsoplevelse i en åben verden, fra de prisvindende skabere af serierne Gothic og Risen, Piranha Bytes. ELEX II vender tilbage til den post-apokalyptiske science-fantasy-verden Magalan – med de massive miljøer, der kan udforskes med uovertruffen frihed med din jetpack, vil du være i stand til at bevæge dig gennem den episke historie, lige som du vil.

Adskillige år efter at Jax besejrede Hybrid ankommer en ny trussel fra oven, der slipper de farlige kræfter fra mørke Elex fri og bringer alt liv på planeten i fare. For at forsvare freden på Magalan og sikkerheden for sin egen familie må Jax ud på en mission for at overbevise fraktionerne om at gå sammen i kampen mod angriberne samt finde sin egen søn, Dex, der blev adskilt fra ham ...
Dyk ned i en kolossal, håndlavet, fuldstændig unik verden med adskillige fraktioner og mangeartede miljøer, placeret i et post-apokalyptisk science-fantasy-univers.

I spillet kan du:

  • udforske planeten Magalan med hidtil uset frihed ved at bruge din pålidelige jetpack til at krydse kortet og endda flyve!
  • interagere med en beboet verden, fuld af unikke NPC'er, som
    • vil huske, hvad du har gjort, og reagere i overensstemmelse dermed
    • vil rejse med dig eller forlade din gruppe, alt efter din opførsel
    • kan dræbes, hvilket påvirker historiens udvikling
  • deltage i flydende skyde- og nærkampe med et massivt forbedret kontrolsystem
  • opleve en historie, hvor dine valg har konsekvenser, som trækker dig ind i en verden af moralske beslutninger
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg ELEX II (2) fysisk?

Nej, du modtager en ELEX II (2) produktnøgle (ELEX II (2) CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din ELEX II (2) produktnøgle (ELEX II (2) CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille ELEX II (2). Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder ELEX II (2)? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af ELEX II (2) som digital download til Steam.

Publisher THQ Nordic
PEGI-rating
Udvikler Piranha Bytes
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 01-03-2022
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser