Saints Row (PC)

23. august 2022

Vær klar til at spille Saints Row på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

SAINTS ROW SPILBESKRIVELSE
Velkommen til Santo Ileso, en pulserende fiktiv by i det amerikanske sydvest. I en verden fyldt med kriminalitet begynder en gruppe unge venner deres eget kriminelle eventyr, da de stiger til tops i deres forsøg på at blive Self Made.
Som den fremtidige Boss, med Neenah, Kevin og Eli ved din side, vil du danne The Saints – og tage imod Los Panteros, The Idols og Marshall, mens du bygger dit imperium på tværs af Santo Ilesos gader og kæmper om kontrollen over byen. I sidste ende er Saints Row historien om en nystartet virksomhed, det er bare, at forretningen, The Saints er i, tilfældigvis er kriminalitet.
Oplev den største og bedste Saints Row-legeplads, der nogensinde er skabt; Santo Ilesos enestående vidtstrakte verden er baggrunden for en vild sandkasse, der er større end livet, af spændende sideløb, kriminelle muligheder og blockbuster-missioner, mens du skyder, kører og klæder dig på vej til toppen.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Saints Row fysisk?

Nej, du modtager en Saints Row produktnøgle (Saints Row CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Epic Games-platformen til at indløse din Saints Row produktnøgle (Saints Row CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Saints Row. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Saints Row? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Saints Row som digital download til Steam.

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser