Two Point Campus (PC/MAC)

9. august 2022

Vær klar til at spille Two Point Campus på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

TWO POINT CAMPUS SPILBESKRIVELSE

Byg dit universitet på din måde!

Tid til at vende op og ned på universitetsverdenen! Higer du efter at lære? Eller vil du bare gerne bygge et undervisningsmæssigt underværk? Campusområdet er spækket med kreative redskaber, som du kan bruge til at bygge dit drømmeuniversitet.

Nu kan du for første gang bygge i den frie natur, når du skal opføre et campusmiljø dedikeret til læring og med landets bedste undervisningsfaciliteter. Hvad enten du foretrækker at opføre på enkle fundamenter eller selv vil placere hvert eneste træ, så kan du bygge lige det universitet, du vil have.

Lav stier med nye, brugervenlige redskaber. Plant smukke samlinger af udendørsplanter. Placer bænke, springvand, skulpturer, hække og endda stakitter. Det er kun fantasien (og dit bankindestående i spillet), der sætter grænser.

Ikke kun det, du kender.

Det ville selvfølgelig ikke være et Two Point-spil uden lidt ekstra krydderi.

Den står ikke på normal akademisk kost for de studerende i Two Point County, for de kan vælge mellem en række vilde og vidunderlige fag: Fra Ridderskole (man skal jo lære at dyste på hesteryg på et eller andet tidspunkt i livet) til det mundvandsfremkaldende Gastronomi, hvor de studerende skal diske op med lækre påfund som enorme pizzaer og gigantiske tærter.

Studieåret er begyndt!

Benyt muligheden til at bruge tid sammen med folkene på gulvet på universitetet. Studieåret begynder med en sommerpause, hvilket giver dig tid nok til at få alting flot, før de studerende flytter ind.

Byg biblioteker, ansæt det bedste personale (fra excentriske professorer til rablende skøre forskere), sæt de bedste fag på skemaet, og se de studerende nå deres fulde akademiske potentiale.

Udform fremtiden

Men det er ikke kun hårdt arbejde. Lær de studerende at kende ved at udforske deres individuelle personligheder, ønsker og behov. Hold dem glade med klubber, foreninger og optrædener.

Giv dem masser af venner, så de kan indgå i forhold, stil sjælelig hjælp til rådighed, og sørg for, at de har nok livsglæde til at udvikle sig til fantastiske individer, som vil føre universitetets stolte arv videre.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Two Point Campus fysisk?

Nej, du modtager en Two Point Campus produktnøgle (Two Point Campus CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Two Point Campus produktnøgle (Two Point Campus CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Two Point Campus. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Two Point Campus? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Two Point Campus som digital download til Steam.

Virker Two Point Campus også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Two Point Campus som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher SEGA
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 09-08-2022
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i3 6100 or AMD FX-4350
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA Geforce GT 1030, 2GB (Legacy: NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2GB (Legacy: AMD Radeon HD 6850), Integrated: Intel HD Graphics 630
DirectX: Version 11
Diskplads: 6 GB tilgængelig pl
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser