Marvel’s Spider-Man Remastered (PC) 429 kr.
MARVEL’S SPIDER-MAN REMASTERED SPILBESKRIVELSE

I Marvel's Spider-Man Remastered støder Peter Parkers og Spider-Mans verdener sammen i en action-fyldt historie. Spil en erfaren Peter Parker, der bekæmper forbrydere og ikoniske superskurke i Marvel's New York. Sving dig gennem sitrende nabolag, og giv skurke det glatte lag med episke nedlægninger.

Marvel's Spider-Man Remastered til pc er udviklet af Insomniac Games i samarbejde med Marvel og optimeret til pc af Nixxes Software. Spillet introducerer en erfaren Peter Parker, der bekæmper forbrydere og ikoniske superskurke i Marvel's New York. Samtidig kæmper han for at opretholde balancen mellem sit kaotiske privatliv og sin karriere, mens Marvel's New Yorks skæbne hviler på hans skuldre.

Oplev bl.a.

Be Greater

Peter Parkers og Spider-Mans verdener støder sammen, da ikoniske Marvel-skurke truer Marvel's New York. For at redde byen og sine kære må han rejse sig og blive bedre.

Føl dig som Spider-Man

Efter otte år bag masken er Peter Parker ekspert i at bekæmpe forbrydere. Føl en erfaren Spider-Mans fulde styrke med improviseret kamp, dynamisk akrobatik, flydende bevægelse gennem byen og interaktion med omgivelserne.

Når verdener støder sammen

Peter Parkers og Spider-Mans verdener støder sammen i en original action-fyldt historie. I dette nye Spider-Man-univers er velkendte figurer fra Peters og Spider-Mans liv blevet nyfortolket og placeret i nye roller.

Marvels New York er din legeplads

Det store æble bliver vækket til live i Marvel's Spider-Man. Sving gennem levende nabolag, og oplev den betagende udsigt af velkendte Marvel- og Manhattan-vartegn. Brug omgivelserne til at besejre skurke med hæsblæsende kampmanøvrer i sand blockbuster-stil.

Få den komplette Byen, der aldrig sover-oplevelse

Efter hovedhistoriens begivenheder i Spider-Man Remastered kan du opleve fortsættelsen på Peter Parkers rejse i Marvel's Spider-Man: Byen, der aldrig sover, tre historiekapitler med flere missioner og udfordringer.

Optimeret grafik til pc

Nyd et udvalg af grafikindstillinger, der er beregnet til et bredt udvalg af enheder, ulåste framerates og understøttelse af andre teknologier, inklusive ydelsesforbedrende NVIDIA DLSS og billedkvalitetsoptimering med NVIDIA DLAA.

Raytrace-refleksioner og forbedrede skygger*

Se byen blive vakt til live med forbedrede skygger og utrolige raytrace-reflektionsmuligheder med et udvalg af kvalitetsindstillinger at vælge mellem.

Understøtter ultrabred skærm**

Oplev Marvels flotte og filmiske New York med understøttelse af en lang række skærmopsætninger, inklusive opløsninger på 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 og 48:9.

Styring og tilpasning

Mærk, hvordan det er at spille som Spider-Man med medrivende haptisk feedback og dynamiske aftrækkereffekter ved at bruge en PlayStation DualSense™-controller med en usb-ledningsforbindelse. Oplev fuld understøttelse af mus og tastatur med tilpasning af diverse styringsindstillinger.

*Kræver en kompatibel pc og skærmenhed.

**Kræver en kompatibel pc.

© 2022 MARVEL
© 2022 Sony Interactive Entertainment LLC
Skabt og udviklet af Insomniac Games, Inc. Pc-version af Nixxes Software BV.

WARNING: IF YOU HAVE A HISTORY OF EPILEPSY OR SEIZURES, CONSULT A DOCTOR BEFORE USE. CERTAIN PATTERNS MAY TRIGGER SEIZURES WITH NO PRIOR HISTORY. BEFORE USING AND FOR MORE DETAILS, SEE IMPORTANT HEALTH AND SAFETY WARNINGS https://www.playstation.com/en-us/legal/health-warning/

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Marvel’s Spider-Man Remastered fysisk?

Nej, du modtager en Marvel’s Spider-Man Remastered produktnøgle (Marvel’s Spider-Man Remastered CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Marvel’s Spider-Man Remastered produktnøgle (Marvel’s Spider-Man Remastered CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Marvel’s Spider-Man Remastered. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Marvel’s Spider-Man Remastered? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Marvel’s Spider-Man Remastered som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 12-08-2022
Systemkrav MINIMUM REQUIREMENTS
Windows Windows 10 64-bit
OS Version 1909
Processor Intel Core i3-4160, 3.6 GHz or AMD equivalent
Memory 8 GB RAM
Graphics NVIDIA GTX 950 or AMD Radeon RX 470
Network Broadband internet connection
DirectX Version DirectX 12
Disk Space 75 GB HDD space
 
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Windows Windows 10 64-bit
OS Version 19
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser