Assetto Corsa Competizione American Track Pack (PC) 129 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Assetto Corsa Competizione på Steam for at kunne bruge Assetto Corsa Competizione American Track Pack.

ASSETTO CORSA COMPETIZIONE AMERICAN TRACK PACK SPILBESKRIVELSE

American Track Pack DLC til Assetto Corsa Competizione giver adgang til tre af de mest ikoniske kredsløb fra USA

COTA - Circuit of the Americas
Projektet for det første USA-baserede kredsløb, der sigter mod at tage højde for alle større baneløbsserier, startede tilbage i 2010 i Austin (Texas). Kredsløbet har nogle meget komplekse sektioner, drevet ved meget høje gennemsnitshastigheder. Den er 5,5 kilometer lang og ligger på et kuperet område, hvilket bringer nogle meget imponerende korte bremsezoner blandet med lige strækninger, hvor det er nemt at få fart på utrolig kort tid. Med alle større begivenheder udsolgt, ligger kredsløbet tæt på de lokales hjerter og har et rekordstort fremmøde på 400.000 mennesker i en enkelt løbsweekend.

Indianapolis Motor Speedway
Har du nogensinde set et sted, hvor en racerbane er så vigtig, at en by er opkaldt efter den? Jamen, Indianapolis er sådan et sted, da det ligger i en by kaldet "Speedway". Banen er den næstældste racerbane i hele menneskeheden, bygget i 1909, kun to år efter Brookland (UK), den allerførste, der eksisterede. Dette burde fortælle dig meget om den enorme motorsportskultur, som dette sted i Indiana (USA) har i sin arv. Alt omkring her er fuldstændig opslugt af passionen for motorer, hastighed, dæk og alt, der er knyttet til et racerbil. Indianapolis har i tidevis været kendt for sin imponerende ovale sektion, som har en ekstrem bank til højhastighedsracer. Som motorsportshovedstad har kredsløbet været i stand til at udvikle sig og har nu også et FIA Grade 1-layout, som er hjemsted for Indianapolis 8 Hour for Intercontinental GT Challenge af SRO og mange andre racerkategorier på tværs af alle discipliner. Carl G. Fisher ville være meget stolt af den arv, han skabte for hele motorsportsindustrien.

Watkins Glen International
Watkins Glen, tæt på Seneca Lake i staten New York (USA), blev første gang åbnet i 1956, og det blev bygget for at flytte motorløbsbegivenheder, der tidligere blev afholdt i nærheden af ​​landsbyer og veje, til en ordentlig bane. Det har været hjemsted for store racerdiscipliner gennem sin historie, hvor det er blevet meget populært som "mekka" for nordamerikansk motorsport. Til at begynde med blev væddeløbsaktiviteter i dette område drevet af Cameron Argetsinger, hvis families sommerresidens var placeret i nærheden. Familien samarbejdede med lokale myndigheder og begyndte at organisere væddeløbsbegivenheder, der gav liv til det fremtidige kredsløb, der også i årevis var stedet for USA's Grand Prix.

Alle disse 3 nye baner vil komme sammen med en ny Assetto Corsa Competizione-opdatering, der byder på nye farver og forbedringer for alle spillere.

Bliv involveret i det mest præcise og lidenskabelige GT World Challenge America-løb, du nogensinde har oplevet!

Legal:

©KUNOS Simulazioni Srl – 2018-2022. All rights reserved. Developed by KUNOS Simulazioni Srl. Published by 505 Games. All trademarks are property of their respective owners and are used under license.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Assetto Corsa Competizione American Track Pack fysisk?

Nej, du modtager en Assetto Corsa Competizione American Track Pack produktnøgle (Assetto Corsa Competizione American Track Pack CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Assetto Corsa Competizione American Track Pack produktnøgle (Assetto Corsa Competizione American Track Pack CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Assetto Corsa Competizione American Track Pack. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Assetto Corsa Competizione American Track Pack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Assetto Corsa Competizione American Track Pack som digital download til Steam.

Publisher 505 Games
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 30-06-2022
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10 x64 20H2 (October 2020 Update)
Processor: Intel Core i5-4460 or AMD FX-8120
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 750 4GB, Radeon RX 460 4GB
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 50 GB tilgængelig plads
Lydkort: Integrated
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10 x64 - 21H2
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser