Warhammer 40,000: Darktide (PC)

30. november 2022

Vær klar til at spille Warhammer 40,000: Darktide på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

WARHAMMER 40,000: DARKTIDE SPILBESKRIVELSE

Tag byen Tertium tilbage fra horder af blodtørstige fjender i dette intense og brutale actionskydespil. Warhammer 40.000: Darktide er den nye co-op fokuserede oplevelse fra det prisvindende team bag Vermintide-serien.

I hivens dybder truer korruptionens frø med at blive til en overvældende bølge af mørke. En mystisk og uhyggelig ny kraft søger at tage kontrol over hele byen. Det er op til dig og dine allierede i inkvisitionen at udrydde fjenden, før byen bukker under for kaos.

Mens Tertium brænder vil de udstødte rejse sig.


DIN KARAKTER. DIN SPILLESTIL
Skab din egen, unikke karakter og tilpas deres fysiske udseende, stemme og oprindelse. Vælg din klasse for at bestemme, hvilke unikke egenskaber og færdighedssæt de vil gøre brug af i kamp. Vil du være en erfaren veteran fra den kejserlige hær, en snerpet outsider eller en brændende ildsjæl? Det er dit valg.


UDVIKLET KAMP SYSTEM
Bygget på arven fra Vermintide 2's bedste nærkamp, ​​Warhammer 40.000: Darktide introducerer intenst WH40K-våbenspil til blandingen. Mestre balancen mellem afstands- og nærkampe, mens du kæmper dig gennem en række fjender. Mærk virkningen af ​​hvert svirp, sving og udsnit af et kædesværd, eller steg noget kød med en lasgun.


RED TERTIUM FRA RUINER
Træd ind i Warhammer 40.000's voldelige, dystopiske verden. Fra kogende varme industrifabrikker til den rådnende vandvedligeholdelseszone, der er ramt af konstant sur nedbør - Tertium Hive er et hårdt og nådesløst sted selv på de bedste tidspunkter. Din rolle er at tjene den nidkære inkvisition ved at begive sig ud på missioner for at udrydde truslerne, der lurer i dybet af hivebyen, eller dø i forsøget.


OVERKOM UFORUDSIGTIGE UDFORDRINGER
Tilpas dig til Chaos' uberegnelige luner med omstændigheder - mutatorer, der tilføjer en spontan udfordring til din mission. Dit team skal lære at justere, vedtage nye taktikker og ændre deres belastning for at klare disse hensynsløse udfordringer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Warhammer 40,000: Darktide fysisk?

Nej, du modtager en Warhammer 40,000: Darktide produktnøgle (Warhammer 40,000: Darktide CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Warhammer 40,000: Darktide produktnøgle (Warhammer 40,000: Darktide CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Warhammer 40,000: Darktide. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Warhammer 40,000: Darktide? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Warhammer 40,000: Darktide som digital download til Steam.

Publisher Fatshark
Udvikler Fatshark
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 30-11-2022
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser