Sackboy™: A Big Adventure (PC) 449 kr.
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE SPILBESKRIVELSE

Tag på et soloeventyr i et kapløb med tiden fyldt med farer – eller dan et hold bestående af to til fire eventyrere i sjovt party play, hvor I arbejder sammen for at overvinde djævelske udfordringer ved at bruge jeres fantasi. Kan du redde Byggeplaneten fra den skurkagtige Vex og hans mareridtsagtige hulterbulter-maskine … og blive den legendariske retmaskede ridder?

Spændende, nye PC-funktioner!

Sackboy <3 PC-spil!

Byggeplanetens bedste teknikere er kommet op med et væld af imponerende grafiske og præstationsbaserede spilfunktioner, så du kan få mest ud af dette utrolige eventyr på din PC.

Uh, flot grafik!

Drag på missioner i de farvestråelden og skøre lande i Byggeplaneten i betagende og skarp 4K klarhed*! Gisp af forundring over de smukke, detaljerede billeder i høj opløsning genereret med NVIDIA Corporations banebrydende Deep Learning Super Sampling-teknologi – for NVIDIA® GeForce RTX®-grafikkort og bedre. Det ser godt ud, Sackboy!

Wow, superhurtigt spil!

Den skurkagtige Vex holder ingen pauser, så du skal kunne følge med i hans nedrige planer.

Spring direkte ud i hurtig og hektisk action med forbedret frame rate, understøttelse af op til 120fps*, forbedret indlæsningstid på duelig hardware og variabel opdateringshastighed.**

Tag styringen!

Red dagen på din måde! Oplev den medrivende haptiske feedback og dynamiske Experience the deeply immersive haptic feedback og dynamiske aftrækkereffekter designet specifikt til Sackboy™: A Big Adventure ved at spille med PlayStation®5 DualSense™ controller, der er forbundet til din PC via stik. Du kan også spille med et stort udvalg af andre controllers eller tilpasse al styring til din mus og dit tastatur.

Widescreen tossestreger!

Udforsk alle afkroge af Byggeplaneten med et medrivende synsfelt gennem support for et 21:9 ultra-widescreen setup.*

*Kompatibel PC og skærm krævet.

**HDMI 2.1-kompatibel skærm krævet.

Historien indtil nu …Den grumme Vex (et noget nær mytisk væsen født af intet mindre end kaos og frygt) har kidnappet Sackboys venner og tvunget dem til at bygge hans hulterbulter. Det skræmmende, indviklede apparat vil forvandle Byggeplaneten fra at være skabt af ren fantasi og smukke drømme til en barsk og bar øjebæ af et mareridt.

Den bisse!

Legenden fortæller om en profeti, der involverer de retmaskede ridderes orden – Byggeplanetens edsvorne beskyttere.

Kun de modigste, mest frygtløse, mest ridderlige, mest, ja, heroiske kan redde dagen i dette næsten for dramatiske, for farefulde kapløb med tiden.

Så meget fare.

Drag af sted alene eller sammen med dine modigste venner på en formidabel rejse over de højeste bjerge, de grønneste jungler, de vådeste havriger og de, øh, mest rummelige rumkolonier.

Nedkæmp Vex. Red Sackfolket. Red dagen.

Det er tid til at udleve din skæbne, Sackboy.

Det uldne unikum, superhelten af sækkelærred må rejse sig og blive ... en retmasket ridder!

Farefuld platformsoplevelse.

Gå på opdagelse her, der og alle vegne i de ejendommelige håndlavede lande på Byggeplaneten.

Gør brug af Sackboys seje og diverse sæt ryk og stå over for en bred vifte af spændende udfordringer, drabelige fjender og forbløffende overraskelser.

Du ved aldrig, hvad der venter dig i et ærefrygtindgydende og megasjovt, episk eventyr, som du kommer til at spille igen og igen.

Og igen.

Kollabotiv, kaotisk og sjov multiplayer.

Saml dine bedste venner, din familie og dine naboer. Det her bliver vildt og uldent.

Opret hold bestående af to til fire eventyrere og tag på lårklaskende morsomme eventyr i lokale og online spil, der får alle til at splitte i sømmen.

Som hold kan I spille hele spillet – inkl. nogle baner, der kun er co-op – hvor I arbejder på at overvinde nederdrægtige opgaver, der kræver kreative løsninger, sindrig squad-taktik og en smule held. Hvad end der kræves!

Udforskning på egen hånd er en forbløffende oplevelse. Men med venner og familie bliver det en opdagelsesrejse, I sent glemmer.

Genstoppet. Gensyet. Sack den til mig!

Berømt for sine skøre påfund i hitserien LittleBigPlanet™ på PlayStation® kommer Sackboy nu med stil til PC, hvor han er udstoppet med fede moves og seje gadgets, der ændrer spillets gang.

Hylende morsom, frygtløs, kreativ og heltemodig. Det er Sackboy i al hans vælde – genstoppet og gensyet for en hel ny generation af eventyrere.

©2022 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Sumo Digital. "Sackboy" is a trademark or registered trademark of Sony Interactive Entertainment Europe. "Playstation Family Mark" and Playstation Studios logo" are registered trademarks or trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Sackboy™: A Big Adventure fysisk?

Nej, du modtager en Sackboy™: A Big Adventure produktnøgle (Sackboy™: A Big Adventure CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Sackboy™: A Big Adventure produktnøgle (Sackboy™: A Big Adventure CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Sackboy™: A Big Adventure. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

PEGI-rating
Udvikler Sumo Digital
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 27-10-2022
Systemkrav Minimum Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bit (version 1809) Processor: Intel Core i5-6400 @ 2.7GHz, AMD FX-6300 @ 3.5GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon R7 265 Storage: 60 GB available space Additional Notes: 60 GB HDD (SSD Recommended)

Recommended Requirements
Requires a 64-bit processor and
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser