Ready or Not (PC) 369 kr.
READY OR NOT SPILBESKRIVELSE

Ready or Not er et intenst, taktisk førstepersonsskydespil, som udspiller sig i vores samtid, hvor SWAT-styrker bliver kaldt ud for at håndtere farlige og konfronterende situationer.

 
Realisme først

VOID Interactive har rådført sig hos politihold fra hele verden for at udvikle retningslinjerne for magtanvendelse i spillet og et pointsystem, som er både udfordrende og realistisk. Ready or Not anvender kuglernes gennemtrængningskraft, rikochettering, kevlar- og skjolddynamikker samt projektilernes udvidelse og fart for at hæve barren for realisme yderligere.

 
Robust og naturlig styring

Udforsk en intens og involveret våbenhåndtering og manøvreringssystem, hvis formål er at give agenterne enestående kontrol over deres effektivitet i de enkelte situationer. Ready or Not bruger et enkelt og naturligt styresystem, så spilleren slipper for at bryde med utallige tastebindinger.

 
Planlægningssystem

Find den rette metode og strategi ved hjælp af plantegninger og missionsinstrukser, og udfør så missionen i realtid. Betjentene kan beslutte sig for at anvende udstyr såsom politiskjolde, rambukke, taktiske stiger og meget mere. SWAT-enheder kan også vælge at inddrage personel, der kan være til nytte i en given situation, inklusive snigskyttehold og forhandlere.

 
Diverse spiltyper

Bring orden til kaos med dine venner online via et taktisk samarbejdsspil, led et SWAT-hold med AI-betjente i en historiedreven solokampagne, eller bekæmp en slyngelorganisation i et intenst og udfordrende multiplayermiljø.

 
Intelligent tilpasning

Spilleren får, med adgang til over 60 unikke genstande, udstyr, der kan løse enhver situation. Den rette kombination af våbensigte, munding, magasin og greb kan give betjenten den afgørende fordel i kampen. Alternativt, kan du troppe op med skjolde og tungt panser for at forhindre en hurtig død på bekostning af din adræthed. Betjente kan også tilpasse deres enhed med holdspecifikke logoer og uniformer.

Legal:

Ready or Not © Void Interactive Ltd

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ready or Not fysisk?

Nej, du modtager en Ready or Not produktnøgle (Ready or Not CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ready or Not produktnøgle (Ready or Not CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ready or Not. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ready or Not? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ready or Not som digital download til Steam.

Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 13-12-2023
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Processor: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
DirectX: Version 11
Diskplads: 50 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser