Planet Zoo: Grasslands Animal Pack (PC) 69 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Planet Zoo på Steam for at kunne bruge Planet Zoo: Grasslands Animal Pack.

PLANET ZOO: GRASSLANDS ANIMAL PACK SPILBESKRIVELSE

Oplev nye spektakulære arter fra græssletten med Planet Zoo: Græsslette-dyrepakken! Den indeholder otte forskellige dyr, som alle bor på steppen, sletten og prærien rundt omkring i verden, inklusive den imponerende mankeulv, emuen og det niringede bæltedyr. Alle disse dyr er forbundet via græsset, som dækker deres hjem, hvad enten de bruger det til at finde ly, til at græsse eller til at skjule sig for deres udvalgte bytte. Derudover kan du prøve det nye kampagnescenarie, der udspiller sig i smukke argentinske omgivelser.

 
8 FLOTTE NYE DYR
Vi præsenterer mankeulven, emuen, karakalen, den rødhalsede wallaby, det niringede bæltedyr, den stribede hyæne, oksegnuen og fem farvestrålende sommerfuglearter! Én pakke, otte nye dyr. Disse fantastiske dyr kommer til at glæde dine gæster med deres unikke karakteristika. Bæltedyr viser sig frem og stiller sig op på to ben for at snuse til luften. Karakalernes ører dingler frem og tilbage, mens de springer rundt. Hyænens pels stritter, når den skal slås eller er stresset. Emuer hakker til og leger med berigelsesgenstanden discokuglen, og de unge wallabier driller deres forældre ved at hive dem i pelset på hovedet!

 
BYG SOMMERFUGLEUDSTILLINGEN
Få din zoo til at stråle med et smukt udvalg af sommerfugle, og byd velkommen til fem bemærkelsesværdige arter: Phoebis sennae, dagpåfugleøje, Morpho menelaus, monarksommerfugl og svalehale. Fortæl gæsterne om Planet Zoos første flyvende og flagrende insekter. Byg den nye sommerfugle-spadsereudstilling, hvor alle fem arter opholder sig i spillets eneste udstilling med flere arter.

 
NYT KAMPAGNESCENARIE
Besøg Argentinas utæmmede græsslette i et helt nyt kampagnescenarie. Vis den rige influencer Tiffany Summers, hvordan dyr skal passes, mens du flytter hendes mange dyrevenner fra et storslået palæ til mere passende omgivelser. Undervejs skal du hjælpe hende med at få en licens, så hun kan beholde sine dyr på lovlig vis. Det viser sig, at god zoo-administration ikke handler om at fodre dyrene med kaviar!

 

Planet Zoo © 2019 Frontier Developments plc. All rights reserved

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Planet Zoo: Grasslands Animal Pack fysisk?

Nej, du modtager en Planet Zoo: Grasslands Animal Pack produktnøgle (Planet Zoo: Grasslands Animal Pack CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Planet Zoo: Grasslands Animal Pack produktnøgle (Planet Zoo: Grasslands Animal Pack CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Planet Zoo: Grasslands Animal Pack. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Planet Zoo: Grasslands Animal Pack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Planet Zoo: Grasslands Animal Pack som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 13-12-2022
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Diskplads: 16 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser