STAR WARS Jedi: Survivor (PC) 499 kr.

17. marts 2023

Vær klar til at spille STAR WARS Jedi: Survivor på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

STAR WARS JEDI: SURVIVOR SPILBESKRIVELSE

Historien om Cal Kestis fortsætter i Star Wars Jedi: Survivor™ – et galaksespændende action-adventurespil i tredjepersonsperspektiv fra Respawn Entertainment udviklet i samarbejde med Lucasfilm Games. Dette historiefokuserede singleplayerspil fortsætter fem år efter begivenhederne i Star Wars Jedi: Fallen Order™ og følger Cals stadigt mere desperate kamp, efterhånden som galaksen omsluttes mere og mere af mørket. Presset til galaksens randområder af Imperiet befinder Cal sig pludselig omgivet af både nye og velkendte trusler. Som en af de sidste overlevende Jedi-riddere tvinges Cal til at tage kampen op i galaksens mørkeste stund nogensinde, men hvor langt er han villig til at gå for at beskytte sig selv, sine nærmeste og Jedi-ordenens arv?

  • Fortsæt Cals rejse. Cal er ikke længere en Padawan, men er blevet sin egen – og en mægtig Jedi-ridder. Som vogter over og forvalter af Jedi-ordenens minder og forventninger er hans korstog mod Imperiet kun blevet endnu mere farefyldt. Mørket truer med at opsluge alt. Omgivet af både nye og gamle fjender må Cal beslutte, hvor langt han vil gå for at redde sine nærmeste.

  • Gå videre end din træning. Det filmiske kampsystem vender tilbage med flere evner fra Kraften og nye måder at kæmpe med lyssværd på. Brug spillets brede vifte af evner og våben kreativt for at bekæmpe de mange fjender, som du kommer til at stå overfor. Tænk strategisk i styrker og svagheder, og brug din træning til at besejre alt og alle på din vej og løse et væld af mysterier.

  • Udforsk en utæmmet galakse. Opdag nye planeter og velkendte grænseområder i Star Wars-galaksen med hver deres unikke biomer, udfordringer og fjender. Lær at mestre nye evner, nyt udstyr og nye færdigheder, der vil forbedre din måde at udforske og kæmpe på. Med større områder at udforske og mere at opdage i randområderne vil spillere, der går deres egne veje, finde mange skjulte belønninger.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg STAR WARS Jedi: Survivor fysisk?

Nej, du modtager en STAR WARS Jedi: Survivor produktnøgle (STAR WARS Jedi: Survivor CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Origin-platformen til at indløse din STAR WARS Jedi: Survivor produktnøgle (STAR WARS Jedi: Survivor CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille STAR WARS Jedi: Survivor. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder STAR WARS Jedi: Survivor? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får standard-udgaven af STAR WARS Jedi: Survivor som digital download til Origin.

Publisher Electronic Arts
PEGI-rating
Udvikler Respawn
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 17-03-2023
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: 4 core / 8 threads | Intel Core i7-7700 | Ryzen 5 1400
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: 8GB VRAM | GTX 1070 | Radeon RX 580
DirectX: Version 12
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 130 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Internet r
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser