ATONE: Heart of the Elder Tree (PC) 105 kr.
ATONE: HEART OF THE ELDER TREE SPILBESKRIVELSE

Guderne har forladt Midgård. Engang et velstående land, der vrimler med mytiske dyr og væsener, rådner det nu indefra, plettet af ukendte kræfter. Odins udvalgte vogtere af riget er væk. I deres fravær er det hellige Ældstetræ, de svor at beskytte, udsat for misbrug og manipulation. Nu bor de eneste rester af håb i Estra, datteren af ​​menneskehedens sidste store leder.

Med stor vægt på fortælling er Estras rejse gennem Midgard fyldt med nordisk viden, mystiske drejninger og følgebeslutninger. Spillere vil tale med en række karakterer og dele i Estras opdagelser, mens hun lærer mere om sin families fortid og det truende mørke, der breder sig over riget.

Estras vej er fyldt med svære beslutninger og upålidelige karakterer, der kan føre hende på afveje. Hendes historie er flettet sammen med spillerens evne til at skelne fakta fra fiktion og til at beslutte rigtigt fra forkert. Undgå kamp, ​​hjælp ledsagere, red dine folk, men husk, at konsekvenserne er Estras at bære.

Undervejs skal spillerne løse trinvist udfordrende gåder, der afslører indsigtsfulde hemmeligheder, fantastiske evner og skjulte gange. Selvom forsøg og fejl er nyttigt, er tålmodighed nødvendig. Ikke alle problemer giver mulighed for flere fejl, og fiasko er helt sikkert en mulighed. De svar, du søger, kan gå tabt, hvis du træffer den forkerte beslutning.

Vold er ikke altid nødvendigt, men når skub kommer til at skubbe, er ATONEs kamp en delikat dans af sværd og økse. Combat er baseret på rytmespilsgenren og mekanikken i titler som Guitar Hero og Dance Dance Revolution. Musik er en afgørende komponent, hvor hver kamp modtager sin helt egen sang.

ATONEs musik- og lyddesign er komponeret af en række utrolige kunstnere, herunder: Julian Ratschiller, den australske kunstner Luminist (alias James Shuar), der blander et synth-tungt partitur med de digitalt korrupte lyde fra periodespecifikke instrumenter, og Andrew Prahlow, hvis navn kan tilskrives det anmelderroste hit Outer Wilds og epos som Star Wars og Blade Runner.

 

2023 Untold Tales S.A. and Wildboy Studios. ATONE: Heart of the Elder Tree logo, the Untold Tales logo and Wildboy Studios logo are trademarks of Untold Tales S.A. and/or Wildboy Studios. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg ATONE: Heart of the Elder Tree fysisk?

Nej, du modtager en ATONE: Heart of the Elder Tree produktnøgle (ATONE: Heart of the Elder Tree CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din ATONE: Heart of the Elder Tree produktnøgle (ATONE: Heart of the Elder Tree CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille ATONE: Heart of the Elder Tree. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder ATONE: Heart of the Elder Tree? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af ATONE: Heart of the Elder Tree som digital download til Steam.

Publisher Untold Tales
Udvikler Wildboy Studios
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-01-2023
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7+ (64-bit)
Processor: Intel Core i3 3217U 1.8 GHZ Dual Core
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GT 730M / Radeon R7 M270
DirectX: Version 11
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser