PERISH (PC) 139 kr.
PERISH SPILBESKRIVELSE

PERISH er en stilfuld 1-4 spiller FPS med et kryds at bære. Dræb horder af væsner på skærsildens brændte sand og sælg deres guldfarvede lig til glubske præster. Dræb storslåede chefer og brug overskuddet til at få adgang til Elysium, et sted med kosmiske åbenbaringer.

Du er Amyetri, en kropslig ånd dømt til at eksistere i skyggerne blandt de fordømte i skærsildens rige. Bring en ende på din lidelse ved at indlede Orpheus-riterne og besejr de chtoniske guddomme, der dominerer din vanskelige vej til Elysium.

THE DEPRIVED INITIATE

Begynd din rejse med intet andet end et knækket sværd. Kun Danake, underverdenens blodvåde valuta, vil give dig udstyr, der er bedre egnet til at tackle de dystre herrer, der står mellem dig og Elysium.

RISIKO VERSUS BELØNNING

Skærsildens åndssvage skabninger fortæres af den samme sult efter guld Danake, som motiverer din egen søgen. At tabe til dine fjender vil få dig til at miste din erhvervede rigdom. Deponer din Danake i Pantheon, før du dør, eller fortsæt dit løb til Elysium og risikere at miste det hele.

STYRKE I FORSAMLINGEN

Underverdenen er et ensomt sted. Saml op til tre venner og læg en guldvåd sti til Elysium sammen. Indsæt co-op-specifikt udstyr og gadgets for at støtte, forsvare og genoplive hinanden på den farefulde vej mod evig glemsel.

EN HERKULISK REJSE

Overlev de barske omgivelser ved Theseus' brændte klipper, Orpheus' faldefærdige templer og de vulkanske støberier i Hefaistos. Naviger i smuldrende labyrinter, smeltede søer af rent guld og knuste bjerge fanget midt i karybdiske hvirvler.

THE ARMORY OF ARES

Præstinderne har et formidabelt lager af våben. Brug din danake til at opruste på kraftfulde kroner og ringe, der giver bæreren betydelige fordele på slagmarken. Vælg mellem et væld af både afstandsvåben og nærkampsvåben, og gennemfør derefter din valgte bevæbning med et væld af spændende forstærkninger.

FUNKTIONER

- Samarbejdskampagne for 1-4 spillere spredt ud over forfaldne templer, vulkanske støberier, underjordiske smedjer og gamle skibsvrag

- En række storslåede bosskampe mod sjældne og uudforskede kolossale guder fra oldgræsk mytologi

- Mere end et dusin håndlavede og udsmykkede spyd, sværd, buer og geværer smedet af Hephaistos selv - hver med sine egne unikke og dygtige evner.

- Vederlagsfri, brutal, blodgennemblødt afstands- og nærkamp mod fjender med karakteristisk kampadfærd

- Sygelige gladiatorer: fjender i PERISH er nådeløse, og når du rejser videre gennem skærsilden, vil du møde en række fjender inspireret af oldtidens græske, romerske og kristne mytologier

 

© 2022 THQ Nordic AB Sweden. Developed by ITEM42 LTD, UK. Published by HandyGames, Germany. PERISH, THQ, THQ Nordic, HandyGames, and their respective logos are trademarks and/or registered trademarks of THQ Nordic AB. All rights reserved. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg PERISH fysisk?

Nej, du modtager en PERISH produktnøgle (PERISH CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din PERISH produktnøgle (PERISH CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille PERISH. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder PERISH? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af PERISH som digital download til Steam.

Publisher HandyGames
Udvikler ITEM42
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 02-02-2023
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i5 / AMD FX-6300
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GTX 960 2GB/ Radeon R9 270X 2GB or better
DirectX: Version 12
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 16 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsyste
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser