Tchia (PC) 215 kr.
TCHIA SPILBESKRIVELSE

Tag med Tchia ud på et tropisk, åben-verden eventyr, når hun forsøger at redde sin far fra den onde tyran, Meavora, øgruppens hersker. Du kan klatre, glide, svømme, og sejle rundt på din båd omkring smukke øer, mens du udforsker dette fysik-drevne sandkasse-spil. Stå over for de stofsoldater, som Meavora har skabt, hvor din kreativitet giver dig en fordel. Tag kontrol over ethvert dyr eller objekt, du støder på, få nye venner og spil på din ukulele. En poetisk historie om at vokse op, der er inspireret af Ny Kaledonien.

SJÆLESPRING

Tchias særlige egenskab gør, at du kan kontrollere ethvert dyr eller objekt, du støder på. Med over 30 dyr og hundredvis af genstande at vælge imellem, kan du flyve som en fugl, udforske havet som en fisk, eller grave efter skatte som en hund! Brug din unikke sjælespringer-egenskab til at udforske, løse hovedbrud, og afdække hemmeligheder.

UDFORSKNING & GENNEMREJSE

Hop i glid tværs igennem vidtstrakte øgrupper, og benyt Trick-systemet til at lave seje tricks og dyk. Med den frie klatremekanik kan du klatre op i alt i verden, uden begrænsninger, herunder alle træer. Tag ud på havets bølger, og sejl over turkisblå laguner med din brugerdefinerede båd, og dyk rundt om koralrev og skibsvrag.

Kampe og træfninger

Tag kampen op mod Maano: mystiske fjerner skabt af træ og klæde. Hold dig i bevægelse, improvisér, og brug Tchias evner til at få overtaget i de intense kampe. Du kan også teste dine evner ved at takle mystiske udfordringer i Totem Shrines.

HISTORIE & MUSIK

Tag med Tchia på et hjerteskærende eventyr, og mød mangfoldige figurer, der er inspireret af Ny Kaledoniens kulturer. Fuldt animerede cutscenes med traditionelt sprogbrug vil gennemsyre din rejse, mens orkestermusik, krydret med lokale lyde, skaber en unik og medrivende verden.

UKULELE

Din ukulele vil være en trofast følgesvend gennem hele spillet, uanset om du spiller alene eller sammen med andre indbyggere i øgruppen. Brug den i vigtige øjeblikke i fortællingen, når der er rytmeafsnit, eller spil melodier, når som helst i den åbne verden for at udløse særlige begivenheder som f.eks. at tiltrække dyr, udløse regnfald...

BRUGERDEFINERING & GENSTANDE

Udsmyk Tchias påklædning og båd med hundredvis af kosmetiske genstande, der både har traditionelle og mere overdrevne udseender. Du låser også undervejs op for brugbare, sjove værktøjer, som fx lommelygte, slangebøsse, kompas, kamera...

NY KALEDONIEN

Tchias verden er inspireret af Ny Kaledonien. En lillebitte ø i Stillehavet, Awacebs medstifteres hjemland. Inspirationen kom især fra det rige og varierende landskab, kultur, musik, sprog, folkeminder, og traditioner, der blev brugt til at skabe en fiktiv verden, og fortælle en universel historie, alle kan nyde og forstå. Figurernes stemmer er indtalt af lokale talenter på traditionelle sprog, og der er undertekster på mange sprog, herunder engelsk, fransk, russisk, kinesisk, tysk og meget mere.

 

Tchia ©2023 Awaceb. "Tchia", "Awaceb" and the Awaceb logo are all trademarks of Awaceb. Developed and published by Awaceb, a member of the Kepler Interactive group. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tchia fysisk?

Nej, du modtager en Tchia produktnøgle (Tchia CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Epic Games-platformen til at indløse din Tchia produktnøgle (Tchia CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tchia. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Tchia? Får jeg samme indhold som hos Epic Games?

Du får standard-udgaven af Tchia som digital download til Epic Games.

Udvikler Awaceb
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 21-03-2023
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 10/11
Processor: Intel Core i5-7600 / AMD Ryzen 5 1600
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580
DirectX: Version 12
Diskplads: 15 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Styresystem: Windows 10/11
Processor: Intel Core i5-9600 / AMD Ryzen 5 3600
Hukommelse: 16 GB RAM
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser