Ugly (PC) 139 kr.
UGLY SPILBESKRIVELSE

I dette mørke og snoede eventyr er intet, som det ser ud til. Udforsk de øde fordybninger i en forpint adelsmands sind, mens du går gennem udfordrende puslespilsrum og vælter tårnhøje chefer i dette reflekterende puslespilsplatformspil.

Brug en innovativ spejlmekaniker til at skabe en skyggefuld afspejling af dig selv, som du kan bytte plads med for at løse gåder og komme rundt i dette onde sted fuld af hemmeligheder og oversvømmet af tragedier. Det kræver både logik og dygtighed at overleve denne farefulde rejse med selvrefleksion.

En dybt rørende fortælling venter på at blive opdaget, mens du stræber efter at løse spindelvævene, der skjuler din fortid. Spejlet afslører alt...men pas på. Nogle gange er sandheden grim.

Funktioner

- Hemmeligheder, hemmeligheder, overalt. Fra skjulte rum til hints om din tragiske fortid. Tør du finde dem alle sammen?

- Overvind enorme bosser og vanskelige puslespilrum ved at bruge en tilfredsstillende blanding af færdigheder og strategi.

- Et stort udvalg af gåder til at udfordre selv det ivrigste sind. De fleste gåder kan løses a

forskellige måder, så hver spillers oplevelse vil være forskellig.

- Hvert puslespil rum byder på nye udfordringer og giver en ny del af historien. Løs dem alle for at få det fulde billede.

- En fantastisk kunststil, detaljerede animationer og masser af interagerbare elementer bringer dette mørke eventyr til live.

- Efter at have løst alle puslespilsrummene for at nå den interaktive slutning, kan du prøve at låse op for en alternativ slutning ved at løse alle de skjulte rum.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ugly fysisk?

Nej, du modtager en Ugly produktnøgle (Ugly CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ugly produktnøgle (Ugly CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ugly. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ugly? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ugly som digital download til Steam.

Publisher Graffiti Games
Udvikler Team Ugly
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 14-09-2023
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 SP1+, 8, 10
Processor: Requires a 64-bit, Dual Core 3.0GHz processor
Graphics: DirectX 11 or DirectX 12 compatible graphics card
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser