Planet Zoo: Oceania Pack (PC) 69 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Planet Zoo på Steam for at kunne bruge Planet Zoo: Oceania Pack.

PLANET ZOO: OCEANIA PACK SPILBESKRIVELSE

Alle om bord, sæt sejl mod Planet Zoo: Oceanien-pakken! Udforsk betagende øgrupper, og oplev skønheden og kulturen på kontinentets solbeskinnede Stillehavsøer. Indeholder fem unikke dyr, der vralter rundt på sandstrande eller gemmer sig i frodige skove, sammen med mere end 200 helt nye dekorationer, der drager inspiration fra Polynesien. Afprøv dine evner som dyrepasser med et nyt scenarie, der fokuserer på at bevare dyrelivet i et strålende øparadis.

FEM IKONISKE DYR

Mød vidunderlige nye dyr fra Oceaniens vilde kyster: Den tasmanske djævel, den nordlige kiwi, dværgpingvinen, quokkaen og den flyvende hund. Oplev den nordlige kiwi, der forsigtigt fouragerer og udforsker sit nye hjem i din zoo. Hør det imponerende skrig fra en højrøstet tasmansk djævel, der strejfer omkring og slås i sit habitat. Lad dig betage af kolonier med hundredvis af dværgpingviner, der vralter rundt og hviler på deres maver. Genkend quokkaens hjertevarmende smil. Kig op for at se den majestætiske flyvende hund, der svæver rundt og udforsker sit habitat.

MERE END 200 FEDE DEKORATIONER

Udvid din zoo med en bredere vifte af skønne nye dekorationer, der er inspireret af områder i Oceanien. Der er lagt fokus på naturlige byggematerialer som tørrede blade, træ, fibre og vævninger, samt mønstrede, udskårne trædekorationer og farverige blomsterudsmykninger, hvis autentiske skønhed forstærkes af de levende farver i landet. Tilføj et mere legende præg til landskabet med tiki-dekorationer, der har varierende udtryk og også kan tilpasses! Dette glade ansigt kan bære en krone af løv, en farverig blomsterkrans eller fungere som en fakkel, der lyser din zoologiske have op om aftenen. Sammen med disse sjove elementer kan du opleve imponerende selvlysende lava og ny flora – især bregnerne og de unikke nikau-palmer imponerer, som de tårner sig over dine gæster. Alle disse fantastiske tilføjelser hjælper dig med at bygge den mest idylliske zoologiske have, som dine dyr og gæster kan nyde.

ET SPÆNDENDE NYT KAMPAGNESCENARIE

Sig "hej" til kendte ansigter! Vi genforenes med Bernie Goodwin og hans datter, og du kan prøve kræfter med vores helt nye kampagnescenarie, der foregår på toppen af den solbeskinnede ø i familien Goodwins reservat. Emma har lagt planer for et mere personligt zoo-projekt, som hun vil bygge sammen med sin far. Vil Bernie kunne slippe tøjlerne, mens du hjælper Emma med at bygge hendes zoologiske have op fra bunden, og har du det, der skal til for at støtte familieprojektet?

Alle om bord, sæt sejl mod Planet Zoo: Oceanien-pakken! Udforsk betagende øgrupper, og oplev skønheden og kulturen på kontinentets solbeskinnede Stillehavsøer.

 

Planet Zoo © 2019 Frontier Developments plc. All rights reserved

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Planet Zoo: Oceania Pack fysisk?

Nej, du modtager en Planet Zoo: Oceania Pack produktnøgle (Planet Zoo: Oceania Pack CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Planet Zoo: Oceania Pack produktnøgle (Planet Zoo: Oceania Pack CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Planet Zoo: Oceania Pack. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Planet Zoo: Oceania Pack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Planet Zoo: Oceania Pack, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 19-09-2023
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Diskplads: 16 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Minimum specifications may change during development
 
ANBEFALET:
K
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser