Welcome to ParadiZe (PC) 186,15 kr.
WELCOME TO PARADIZE SPILBESKRIVELSE

Velkommen til ParadiZe!

Kunne du tænke dig din helt egen zombie-ledsager? En trofast ven, der beskytter dig mod sine artsfæller og som følger dig på alle dine eventyr? Hos ParadiZe får vi det til at ske! Her er det zombierne, der gør alt det hårde arbejde.

I det smukke land ParadiZe afprøver opfindsomme overlevende en teknologi, der vil give dem mulighed for at styre de zombier, der har overtaget verden. Når de først er hacket, bliver de værdifulde allierede, selvom de ikke er så kvikke og nogle gange ret ustabile.

Ikke alt er rosenrødt i ParadiZe, men hvis du er nogenlunde begavet og praktisk anlagt, kan du måske overleve ...

En destination med masser af overraskelser

Gå på opdagelse i ParadiZe, og mød et kulørt hold af enestående figurer. Den usædvanlige flora og fauna rundt vil overraske dig hver gang. Drag ud på eventyr, i sneen eller ørkenen, alene eller sammen med dine Zombot-ledsagere, og skil dig gerne af med eventuelle pestilenser, der kommer og forstyrrer dig under dit ophold hos os.

Har du lyst til at tage på en ekspedition ud i vildmarken, eller foretrækker du at slappe af i lejren? Det er dit valg, så tilpas dit ophold præcis, som det passer dig!

Vi anbefaler dog, at man ikke kommer for tæt på de lokale: de kan være en smule ... aggressive.

Hjem kære hjem

Kort efter du ankommer, skal du bygge din lejr, et hyggeligt lille sted, som du gradvist kan opgradere. Komfort er vigtigt, men husk at sætte forsvarsværker op! Sæt fælder op og byg fæstninger for at bekæmpe zombierne, som har den dårlige vane aldrig at lade jer være i fred.

Det kræver sit at vedligeholde en lejr, men hvis det ikke lige er dig, så bare rolig: Som nævnt tidligere, står zombierne for alt det hårde arbejde i lejren.

Jo flere, jo bedre ...

Du kan være en enspænder under dit ophold eller mere selskabelig.

Inviter op til tre af dine venner, så de kan nyde denne uforglemmelige oplevelse sammen med dig.

ParadiZe byder alle velkommen med åbne arme!

Nå? Hvad venter du på?

 

©2024 Published by NACON and developed by EKO Software. All other trademarks, product names, logos, and brands are the property of their respective owners.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Welcome to ParadiZe fysisk?

Nej, du modtager en Welcome to ParadiZe produktnøgle (Welcome to ParadiZe CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Welcome to ParadiZe produktnøgle (Welcome to ParadiZe CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Welcome to ParadiZe. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Welcome to ParadiZe - Pre Order contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Welcome to ParadiZe - Pre Order as a digital download for Steam.


Publisher Nacon
PEGI-rating
Udvikler Eko Software
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 29-02-2024
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i7-3770 or AMD Ryzen 5 1400
Hukommelse: 12 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 4 GB or AMD Radeon RX 6400, 6 GB or Intel Arc A380, 6 GB
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser