New Cycle (PC) 219 kr.
NEW CYCLE SPILBESKRIVELSE

Da den gamle verden kollapsede, blev menneskeheden kastet ud i kaos. Soludbruddet ødelagde alle den menneskelige civilisations institutioner og tvang folk til at klare sig selv i et kollektivt vanvid for at overleve. Din gruppe voksede op i en sådan verden, en verden med en desperat stammekultur, hvor selve atmosfæren er at kæmpe for at holde sig i live.

Nu forsøger du at genetablere menneskehedens formål og enhed og samtidig sikre den levende virkeligheds fortsatte beståen. Selvom det er det første projekt fra Core Engage, forsøger New Cycle at bringe nyt liv til koloni-survival-genren ved at forbedre og fremhæve alle dens hjørnesten, både narrativt og mekanisk set.

Administrer et stort net af ressourcer
Jordens gaver er afgørende for den kollektive overlevelse. Uanset om du søger føde, driver minedrift eller handler, skal du sørge for dit folks behov og opbygge et ressourcekredsløb, der kan modstå enhver udfordring fra den nye verden.

Stå ansigt til ansigt med en ligeglad verden
Uanset vores design og beslutninger går naturen videre. Den eroderede atmosfære i den nye verden giver en ekstremt ustabil årstidscyklus samt destruktive begivenheder, der kan bringe uforudsete udfordringer til din bosættelse.

Led dine fæller
Dine fæller er din primære ressource og dine trofaste følgere. Støt dem på enhver måde, du kan; styr deres moral, effektivitet og arbejdsstyrke, men pas på, at de ikke bliver utilfredse eller begærer din magt som chef for deres hjemstavn.

Udform din bosættelse
Fra gangstier op til fabrikker – New Cycles geografi er dit lærred. Inddel din bosættelse i felter, eller byg frit. Skab en majestætisk by, der er dine evner som leder værdig.

Bevæg menneskeheden fremad
I den nye verden såvel som i den gamle er viden magt, og sammenhold er styrke. Overvind forhindringer ved at udvikle vitale glemte teknologier og indføre forenende samfundsregler. Husk, at nogle af disse fremskridt kan være afgørende for at udbrede livet på Jorden som helhed.

 

© 2024 Daedalic Entertainment GmbH and Core Engage. The Daedalic logo is a trademark of Daedalic Entertainment GmbH, Germany. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg New Cycle fysisk?

Nej, du modtager en New Cycle produktnøgle (New Cycle CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din New Cycle produktnøgle (New Cycle CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille New Cycle. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder New Cycle? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af New Cycle som digital download til Steam.

Udvikler Core Engage
Platform PC
Udgivelsesdato 18-01-2024
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10/11 64-bit
Processor: Intel Core i5-4590 @ 3.3 GHz | AMD FX 8320 @ 3.5 GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 960 (3GB VRAM) | AMD Radeon R9 280 (3GB VRAM) or equivalent
DirectX: Version 11
Diskplads: 8 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX-compatible using the latest drivers<
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser