Test Drive Unlimited Solar Crown (PC) 355 kr.

12. september 2024

Vær klar til at spille Test Drive Unlimited Solar Crown på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN SPILBESKRIVELSE

(GEN)OPLEV TEST DRIVE UNLIMITED
13 år efter udgivelsen af Test Drive Unlimited 2 har TDUSC genopfundet genren med masser af multiplayer-racerspil i en åben verden. Udlev din passion for biler i et innovativt gameplay, hvor der kæles for detaljerne. Testkør og køb derefter biler direkte fra forhandlere, tilpas dem på værksteder og vis dem frem i garagen i din Solar Hotel-suite. Hver bil byder på en unik køreoplevelse og total fordybelse (vinduer, soltage, motorer osv.), og det er denne eksklusive oplevelse, der afgør, hvilken bil du vælger at køre på en given dag.

UDFORSK HONGKONGØEN
Kør omkring på et kort, der aldrig har været med i et racerspil tidligere: Hongkongøen. Den er genskabt fuldt ud i størrelsesforholdet 1:1 og er fyldt med unikke steder, du kan udforske. Fra små gamle gader og store motorveje til bjergveje og strande: hver eneste køreoplevelse er unik. Tag af sted alene eller sammen med venner og søg efter hundredvis af samlegenstande, der udløser mange forskellige belønninger.

FÅ EN KOMPLET SAMLING
Saml ikoniske modeller fra alle de berømte bilfabrikanter: Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bugatti, Koenigsegg, Aston Martin og mange flere. I alt er over 30 bilproducenter repræsenteret med en række forskellige biltyper, lige fra 60'ernes hverdagsbiler til ultramoderne hyperbiler og terrængående køretøjer.

MØD ANDRE ENTUSIASTER
Opret en avatar, der repræsenterer dig, og mød andre bilentusiaster i Hongkongs gader eller på et af de mange sociale mødesteder: Solar Hotel, bilforhandlere, værksteder, klanhovedkvarterer... Disse steder er velegnede til at møde andre ligesindede og dele jeres passion for biler.

VÆLG EN KLAN
Deltag i klankrigene ved at slutte dig til en af de to familier, der kæmper om herredømmet: Streets, de flamboyante provokatører, eller Sharps, der foretrækker diskret finesse. Kæmp mod de andre klaner i spændende løb for at stige i graderne og få unikke belønninger.

BLIV EN DEL AF ELITEN
Hæv dig over dine modstandere i en ranglistetilstand, der er skabt til konkurrenceløb. Hvad enten du får bronze eller bliver Solar-konge/dronning vil dine fremskridt være ligeså udfordrende som tilfredsstillende med en række eksklusive belønninger til dem, der vil deltage i PvP-konkurrencer.      

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Test Drive Unlimited Solar Crown fysisk?

Nej, du modtager en Test Drive Unlimited Solar Crown produktnøgle (Test Drive Unlimited Solar Crown CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Test Drive Unlimited Solar Crown produktnøgle (Test Drive Unlimited Solar Crown CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Test Drive Unlimited Solar Crown. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Test Drive Unlimited Solar Crown? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Test Drive Unlimited Solar Crown som digital download til Steam.

Publisher Nacon
Udvikler KT Racing
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 12-09-2024
Systemkrav
Minimum:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • OS: TBD
    • Processor: TBD
    • Graphics: TBD

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser