Søg i artikler

FROMSOFTWARE før FIRES OF RUBICON

Oprettet: 10-08-2023 18:42:25

FROMSOFTWARE blev grundlagt i november 1986 af Naotoshi Zin, og virksomheden begyndte som en udvikler af software til personlige computere. De tidlige projekter inkluderede primært software til produktivitet og uddannelse. Det var dog først i 1994, da de udgav deres første spil til PlayStation, "King's Field", at de begyndte at fokusere mere på spiludvikling.

Armored Core-serien blev introduceret i 1997 som FROMSOFTWAREs svar på den voksende popularitet af mecha-genren, både inden for spil og anime. Den første titel i serien, "Armored Core", blev udgivet til PlayStation og blev hurtigt et bemærkelsesværdigt spil på grund af sin dybdegående mecha-tilpasning og taktiske kampmekanik.

FROMSOFTWARE fortsatte med at udvikle og udgive flere iterationer af Armored Core-serien på forskellige platforme, og med tiden blev de anerkendt som en væsentlig spiludvikler inden for mecha-action-genren. Fra de tidlige spil i serien, der fokuserede mere på gameplay end på en dyb historie, udviklede serien sig gradvist med mere komplekse plottråde og karakterudvikling.

Armored Core III (3) udkom i 2002 og siden har FROMSOFTWARE udvidet deres portefølje betydeligt og blev især kendt for spil som Dark Souls -serien, Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice og ELDEN RING der opnåede stor succes inden for action-RPG-genren.

Efter lang ventetid er det nu tid til den fjerde i ARMORED CORE serien bliver genintroduceret med FIRES OF RUBICON d. 25 august og det bliver spændende om de kan holde det høje niveau som vi efterhånden er blevet vant til af FROMSOFTWARE.

Forudbestil det her: https://www.playgames.dk/4914-armored-core-vi-fires-of-rubicon.html 



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar