Handelsbetingelser

1. Bestilling

Bestilling foregår online på http://www.playgames.dk. Når ordren er gennemført, vil du modtage ordre-bekræftelse pr. email. Modtager du ikke denne ordrebekræftelse, eller har du ændringer til ordren, skal du kontakt os hurtigst mulig pr. email. 

Vi giver besked pr. email når varen er afsendt. Vi giver ligeledes besked pr. email hvis der er ændringer i den forventede leveringstid. 

Lagervarer leveres umiddelbart efter købet.

Du vil i forbindelse med gennemførelsen af dit køb modtage dine produktnøgler (også kaldet CD keys) via email. Denne eller disse produktnøgler skal derefter indtastes på de respektive digitale platforme (Steam, Origin, osv.) for at indløse dit spil. Er du i tvivl, har vi vejledninger til dette i vores infocenter under "Hjælp & Guides".


2. Priser

Alle priser er inkl. 25% moms hvor intet andet nævnes. Priser er opgivet i danske kroner (DKK). Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mastercard-Debet Visa & Visa Electron samt ViaBill.


3. Betaling af produkter

Vi benytter www.quickpay.net/dk som sikker gateway når du betaler med betalingskort. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Playgames.dk, og først når hele ordren er leveret til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Vi tager ikke kortgebyr

ViaBill

Med ViaBill får du en helt særlig service: Du kan få varen før du betaler! Når du har lagt dine varer i indkøbskurven, skal du blot vælge ViaBill i stedet for betalingskortene. For at se ViaBill's vilkår, klik her: www.viabill.com/kredit

• Delbetaling 
• 14 dages kredit 
• Få varerne, inden du betaler 
• En nem og tryg handel

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. 


Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender særskilt opkrævning. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold.Aftalen om betaling hos
 ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.  Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Visa/Mastercard ophæver normalt automatisk reservationen efter 30 dage 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Vigtigt for kunder med VISA Electron og MasterCard Direct: 

Lige så snart du har placeret din ordre, vil din bank reservere beløbet for ordren. Hvis ordren ekspederes indenfor 7 dage, hæves de allerede reserverede penge. Hvis ordren derimod først bliver ekspederet senere end de 7 dage (for eksempel i forbindelse med en forudbestilling), 
laver PBS automatisk en ny reservation på din konto, uden, at den gamle reservation slettes. PBS har altså reserveret pengene to gange på din konto. Denne ekstra reservation forsvinder af sig selv efter cirka 30 dage. Har du ikke mulighed for at vente i 30 dage, kan sende os en e-mail, så hjælper vi gerne med at få din bank til at ophæve reservationen. Bemærk, at det ikke er Playgames.dk, der laver den ekstra reservation, og at reservationen kun findes i din bank. 


4. Retur- & fortrydelsesret

Når du køber en produktnøgle til et spil hos Playgames.dk, er der tale om at Playgames.dk leverer digitalt indhold, i henhold til Forbrugeraftalelovens §18 stk. 2 pkt. 13:

"levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret"

Playgames.dk leverer digitalt indhold. Når du accepterer handelsbetingelserne, giver du derfor dit samtykke til, at din fortrydelsesret bortfalder, når ordren er gennemført og indholdet (produktnøglen) er leveret. Playgames.dk kan således ikke yde nogen form for fortrydelses- eller returret, efter indholdet (produktnøglen) er leveret.

I tilfælde af forudbestilling af et spil, hvor indholdet (produktnøglen) endnu ikke er leveret, har du altid mulighed for at fortryde dit køb - uanset alderen på den oprindelige ordre - så længe vi kontaktes via kundecenter@playgames.dk i rimelig tid før spillets udgivelsesdato.

Ved fortrydelse af gavekort køb:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret på gavekort, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundecenter@playgames.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


5. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


6. Behandling af personlige oplysninger

For at kunne få tilsendt de bestilte varer, må du opgive navn, postadresse og email-adresse til Playgames.dk. Navn, adresse og email-adresse opbevares sammen med information om, hvilke(t) produkt(er) du har købt. Dette gøres for at opfylde mulige gældende garantivilkår. 

Registrere mig som kunde?

For at gennemføre et køb på Playgames.dk, er det nødvendigt at registrere sig som bruger på siden. Det eneste formål med dette er, at gøre det nemmere for dig at handle. Du vil eksempelvis altid kunne finde alle dine produktnøgler fra tidligere ordrer. Vælger du at indregistrere dig, opbevares dine data ikke krypteret; kun kodeordet bliver krypteret. Playgames.dk gør dog opmærksom på, at transmissionen af dine persondata foregår via en krypteret forbindelse. Ønsker du ikke længere at være registreret som fast kunde, skal du blot give Playgames.dk besked, og dine data vil blive slettet. Playgames.dk opbevarer de registrerede oplysninger til de ikke længere har nogen relevans. 

Som registreret hos Playgames.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Playgames.dk via email: kundecenter@playgames.dk

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Vi videregiver dog din email-adresse til Trustpilot. Ud over denne undtagelse vil den dog kun blive benyttet til ordrehåndtering. 

Kundedatabasen vil ikke kunne købes af reklamebureauer. Du vil kun modtage markedsføring fra Playgames.dk (nyhedsbreve o. lign.), hvis du specifikt tilvælger det.

Ved registrering af personoplysninger, er det som minimum vores målsætning at følge lovgivningen på området, men vigtigere endnu; at have en netbutik vores kunder trygt kan bruge. Har du forslag til ændringer, modtager vi dem gerne. 

For at registrere dig som kunde behøver vi følgende oplysninger: 

  • Fornavn
  • Efternavn 
  • Email (Dette er også dit brugernavn) 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Den data-ansvarlige på Playgames.dk er CTO Jack Jørgensen.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, registrerer vi kun din email-adresse til brug i denne forbindelse. Til- og afmelding af nyhedsbrevet håndteres udelukkende af brugeren selv. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, men ønsker du ikke længere at modtage det, kan du afmelde det igen via afmeldingslinket i nyhedsbrevet.


7. PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner.

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige betingelser for Købsgarantien.


8. Afholdelse af konkurrencer

Du kan deltage i konkurrencer uden at tilmelde dig nyhedsbrevet. Send i stedet dit svar til kundecenter@playgames.dk


9. Børn og unge under 18

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Playgames.dk Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. 


10. Klageadgang

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundecenter på kundecenter@playgames.dkHvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


www.Playgames.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk, eller ring på tlf. 44858590. 


10. Juridisk navn og CVS-information

Juridisk navn: Unlimited Trading S.M.B.A.
Alpevej 17
7120 Vejle Øst

CVR-nr: 34 73 65 37

11. Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Playgames.dk
Alpevej 17
7120 Vejle Øst
kundecenter@playgames.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________


Sidst opdateret 06-05-2024