Når du har besøgt Playgames.dk ved vi følgende om dig:

  • Hvilke undersider på Playgames.dk du har besøgt, og hvornår
  • Hvilken internet-browser du bruger
  • Hvilken IP-adresse du har

Hvis du har slået brug af cookies til i din browser-opsætning, vil en cookie blive gemt i det øjeblik, du besøger Playgames.dk. Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften af Playgames.dk.

For at kunne få tilsendt de bestilte varer må du opgive navn, postadresse og emailadresse til Playgames.dk. Navn, adresse og emailadresse opbevares sammen med information om hvilket produkt du har købt. Dette gøres for at opfylde gældende garantivilkår.

Registrere dig som kunde?

Når du foretager et køb hos Playgames.dk, er det nødvendigt at registrere dig som kunde. Formålet med dette er, at gøre det nemmere for dig at handle. Du vil eksempelvis altid kunne finde dine købe produktnøgler under dine kontoinformationer. Når du registrerer dig som kunde, gemmes dit kodeord som krypteret data. Vi gør samtidig opmærksom på, at transmissionen af dine persondata foregår via en krypteret forbindelse. Skule du ønske ikke længere at være Ønsker du ikke længere at være registreret som fast kunde, skal du blot kontakte vores kundeservice via kundecenter@playgames.dk, og dine data vil blive slettet. Playgames.dk opbevarer de registrerede oplysninger til de ikke længere har nogen relevans, dog maksimalt 5 år.

Som registreret kunde hos Playgames.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Playgames.dk via e-mail på kundecenter@playgames.dk.

  • Playgames.dk videregiver ikke personoplysninger til tredjemand.
  • Kundedatabasen vil ikke kunne købes af reklamebureauer.
  • Du vil kun modtage markedsføring fra Playgames.dk, hvis du specifikt ønsker det. (Nyhedsbrev)

Ved registrering af personoplysninger er det Playgames.dk målsætning at følge lovgivningen på området, men vigtigere endnu at have en Netbutik vores kunder trygt kan bruge. Har du forslag til ændringer modtager vi dem gerne.

For at registrere dig som kunde behøver vi følgende oplysninger:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • Telefonnummer
  • E-mail (Dette er også dit brugernavn)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Cookies 

På Playgames.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer; præcist hvordan afhænger af din internet-browser. 

Disse cookies sættes ved besøg på vores side: 

  • Facebook: sættes af Facebook, hvis du benytter Facebook plugins såsom "Synes godt om","Del" osv. 
  • Google Analytics: Et statistiksystem der opsamler information, som kan give en oversigt over, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og hvilke sider, de fleste besøgende vælger at forlade.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til kundecenter@playgames.dk. 


Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på Playgames.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvilke sider de vælger at forlade. 
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Playgames.dk

Hvad er en browser
En browser er det program, man bruger til at surfe på internettet med.
På dansk kaldes en browser af og til en "skærmlæser".
Eksempler på skærmlæsere er Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera og Microsoft Internet Explorer/Edge.

Hvad er en IP-adresse
En IP-adresse (IP = Internet Protokol) er den numeriske adresse, en computer skal have for at være tilsluttet internettet.
En såkaldt "navne-server" (på engelsk DNS-server - DNS = Domain Name Service)
sørger så for at oversætte den numeriske adresse til et navn som vi mennesker nemmere forstår.
F.eks. er http://147.29.111.250/ den numeriske adresse for http://www.fi.dk/

Hvad er en cookie
En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagt på din maskine.
Cookien giver Netbutikken mulighed for at holde styr på, hvad du lægger i din indkøbskurv.
Netbutikkens cookie slettes i det øjeblik, du lukker din browser.

Kan jeg slette alle cookies som er placeret på min computer?
Hvis du har ønsker at slette alle cookies på din computer, så kan du i Internet Explorer/Edge
vælge "Funktioner" > "Internetindstillinger". Under "Midlertidige Internetfiler" kan du slette cookies.
Her skal du være opmærksom på, at du også sletter andre cookies, som du måtte have på din computer.

Kan jeg forhindre, at cookies overføres til min computer?
Ja, du kan slå muligheden fra.
I Internet Explorer/Edge skal du under "Internetindstillinger" vælge fanebladet "Sikkerhed".
Under "Brugerdefineret niveau" kan du slå brugen af cookies fra.
I Netscape foregår det samme sted som indstillinger af cookies.