Hvad bruger vi dine oplysninger til?

I forbindelse med at opfylde ordrer, herunder levering, opfølgning via emails og besvarelse af spørgsmål og opfyldelse af vores forpligtelser i henhold til gældende lovgivning.

Vi bruger dine personlige oplysninger til opfølgning og tilbud på produkter og nyhedsbreve, muligvis relateret til et produkt, du tidligere har købt hos os. Hvis du udtrykkeligt giver dit samtykke, kan vi bruge de personlige oplysninger vi har om dig (e-mail og tidligere køb), til at sende dig tilbud og information om vores produkter. Du kan til enhver tid frabede dig disse emails ved at kontakte vores kundeservice via kundecenter@playgames.dk, eller selv administrere dette under "Min konto" på hjemmesiden.

For at kunne yde den bedste service og kontinuerligt forbedre vores webshop, udarbejder vi statistikker om bl.a. trafik, køb og adfærd på hjemmesiden.

Ved registrering af personoplysninger er det vigtigste for os at have en netbutik, vores kunder trygt kan bruge. Har du forslag til ændringer og forbedringer, modtager vi dem gerne.

  • Playgames.dk videregiver ikke personoplysninger (som navn, adresse eller telefonnummer) til tredjemand.
  • Kundedatabasen vil ikke kunne købes af reklamebureauer.
  • Du vil kun modtage markedsføring fra Playgames.dk, hvis du specifikt ønsker det. (Nyhedsbrev)

Når du besøger Playgames.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem:


Når du har besøgt Playgames.dk, ved vi følgende om dig:

  • Hvilke undersider på Playgames.dk du har besøgt, og hvornår
  • Hvilken internet-browser du bruger
  • Hvilken type enhed, du har benyttet til at besøge siden
  • Din omtrentlige geografiske placering

Når du kontakter os via vores kontaktformular, ved vi følgende om dig:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mail
  • IP-adresse

Når du foretager et køb hos Playgames.dk, er det nødvendigt at registrere dig som kunde. Formålet med dette er, at gøre det nemmere for dig at handle. Du vil eksempelvis altid kunne finde dine købte produktkoder under dine kontoinformationer. Når du registrerer dig som kunde, gemmes dit kodeord som krypteret data. Vi gør samtidig opmærksom på, at transmissionen af dine persondata foregår via en krypteret forbindelse.

Når du har oprettet en konto hos Playgames.dk og handler hos os, ved vi følgende om dig:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • Telefonnummer
  • E-mail (Dette er også dit brugernavn)

Vi foretager registreringen af disse personoplysninger udelukkende med det formål at kunne behandle din ordre, levere dit produkt og yde eventuel kundeservice.

Ydermere registreres følgende information:

  • IP-adresse - benyttes udelukkende af os til at mindske svindel med betalingskort

Validering af brugerkonto via NemID:

Som bruger har du mulighed for at validere din konto ved at logge ind med dit NemID via NemID's tjeneste til identifikation, validering og signering. Når du benytter denne tjeste, modtager Playgames ikke din indtastede information. Tjenesten administreres udelukkende af Nets, og vi får ikke adgang til dit CPR-nummer, NemID eller anden personlig information. Det eneste vi modtager er et PID-nummer, der tilknyttes din brugerkonto hos os. Dette PID kan - som alt anden information vi har om dig i vores system - slettes til enhver tid. Hvis du skulle ønske dette, kan du kontakte vores kundeservice via kundecenter@playgames.dk.

Du kan læse mere om NemID's tjeneste til identifikation, validering og signering her.


Videregivelse af information til tredjeparter

Generel information

Vores mål er at give den bedst mulige oplevelse i forbindelse med et besøg eller køb hos Playgames.dk. Derfor deler vi en meget begrænset mængde af information med følgende tredjeparter:

  • Clerk.io: E-mail og produktkøb for at lave bedre produktanbefalinger på Playgames.dk, baseret på tidligere køb
  • Facebook.coom: E-mail for at lave bedre målrettet markedsføring af produkter fra Playgames.dk til dig, på Facebook.com, hvis du har en eksisterende Facebook-konto med samme email-adresse.
  • Trustpilot.dk: E-mail i forbindelse med brugeranmeldelser af Playgames.dk på Trustpilot.dk
  • Offentlige myndigheder: Dine oplysninger kan i særlige tilfælde blive udleveret til relevante offentlige myndigheder. En sådan udlevering vil kun finde sted, hvis vi er pålagt dette i henhold til gældende lovgivning.

Cookies 

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. På Playgames.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer; præcist hvordan afhænger af din internet-browser. 

Disse cookies sættes ved besøg på vores side: 

  • Clerk.io: Bruges til at sammenligne hvilke produkter en kunde har klikket på og derefter købt. Bruges til at anbefale andre produkter, udelukkende på vores hjemmeside.
  • Facebook.com: Facebook Pixel anvendes af Facebook til at levere forskellige reklametjenester, dog kun reklamer fra Playgames.dk på Facebook.com. Sættes også i forbindelse med Facebook-plugins såsom "Synes godt om","Del", osv. Disse cookies benyttes dog ikke til reklametjenester.
  • Google Analytics: Et statistiksystem der opsamler information, som kan give en oversigt over, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og hvilke sider, de fleste besøgende vælger at forlade. Benyttes af os til at optimere udseende af sider, sidestruktur og flow.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til vores kundeservice via kundecenter@playgames.dk. 


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kundecenter@playgames.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Unlimited Trading S.M.B.A.
Alpevej 17
7120 Vejle Øst
Telefon: 71178998
E-mail: kundecenter@playgames.dk


Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på Playgames.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvilke sider de vælger at forlade. 
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Playgames.dk

Hvad er en browser
En browser er det program, man bruger til at surfe på internettet med.
På dansk kaldes en browser af og til en "skærmlæser".
Eksempler på skærmlæsere er Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera og Microsoft Internet Explorer/Edge.

Hvad er en IP-adresse
En IP-adresse (IP = Internet Protokol) er den numeriske adresse, en computer skal have for at være tilsluttet internettet.
En såkaldt "navne-server" (på engelsk DNS-server - DNS = Domain Name Service)
sørger så for at oversætte den numeriske adresse til et navn som vi mennesker nemmere forstår.
F.eks. er http://147.29.111.250/ den numeriske adresse for http://www.fi.dk/

Hvad er en cookie
En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagt på din maskine.
Cookien giver Netbutikken mulighed for at holde styr på, hvad du lægger i din indkøbskurv.
Netbutikkens cookie slettes i det øjeblik, du lukker din browser.

Kan jeg slette alle cookies som er placeret på min computer?
Hvis du har ønsker at slette alle cookies på din computer, så kan du i Internet Explorer/Edge
vælge "Funktioner" > "Internetindstillinger". Under "Midlertidige Internetfiler" kan du slette cookies.
Her skal du være opmærksom på, at du også sletter andre cookies, som du måtte have på din computer.

Kan jeg forhindre, at cookies overføres til min computer?
Ja, du kan slå muligheden fra.
I Internet Explorer/Edge skal du under "Internetindstillinger" vælge fanebladet "Sikkerhed".
Under "Brugerdefineret niveau" kan du slå brugen af cookies fra.
I Netscape foregår det samme sted som indstillinger af cookies.


Sidst opdateret 24.05.2018