Søg i artikler

Cyberpunk 2077 anmeldelserne strømmer ind

Oprettet: 08-12-2020 09:21:49

Tredje gang er lykkens gang!

Det ser ud til at det bliver en ”bumpy” start for CD Projekt REDs Cyberpunk 2077, da anmeldelserne er begyndt at strømme ind og alle siger stort set det samme: Spillet er godt men alt for mange bugs. Så hvis man nu lige havde lidt tålmodighed og var knap så hypet vil det nok være bedst at vente et par måneder da jeg er sikker på at de får spillet på rette spor men det bliver nok en del sværere for os der har holdt øje med spillet siden Cyberpunk 2077’s Teaser Trailer som kom ud i 2013.

IGN 9/10

IGN skriver følgende: Cyberpunk 2077 kaster dig ind i et smukt, tæt bybillede og tilbyder en svimlende mængde fleksibilitet i, hvordan du vælger at tage det derfra.

De går en del mere i dybde i deres video, hvis du er interesseret i at vide mere fra deres side.

PCGAMER 78/100

PCGAMER mener at spillet er godt men at der er alt for mange bugs og at man lige skal vente et par måneder for at quote James Davenport ”Cyberpunk 2077 is a game about V coming apart at the seams, in a city coming apart at the seams, in a game coming apart at the seams. Play it in a few months.”

På Reddit har de også samlet en review megathread som også er værd at skimte igennem.

Jeg er stadig i blandt de forreste på Cyberpunk 2077's hype train og jeg vil sidde klar på launch day for at forhåbentligt kunne spille på launch dagen da jeg har læst om en dejlig stor day one patch. Så udover de omkring 70GB spillet fylder, skal man også lige hente noget der ligner 43GB ved launch.Relaterede produkter

Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar