Søg i artikler

Fallout 5 udkommer først om rigtig lang tid.

Oprettet: 19-06-2022 20:15:44

I et interview med IGN, siger Bethesda’s Todd Howard at Fallout 5 først kommer ud engang efter The Elder Scrolls 6 så jeg håber i kan leve med Fallout 4 og Fallout 76 lidt endnu. I interviewet nævner han også at Elder Scrolls 6 er i pre-production.

Så hvis det holder vand det han siger, er det ikke sikkert nogle af os når at spille Fallout 5 med den fart de har på ved Bethesda hvad angår nye titler. Det ser også ud til han godt er klar over at de ikke lige frem spytter dem ud da han sagde følgende i interviewet "They do take a while, I wish they came out faster, I really do, we’re trying as hard as we can, but we want them to be as best as they can be for everybody."

Hvornår udkommer Farcry 5 så?

Der er ingen release date på The Elder Scrolls 6 og man mener at Starfield som står næst i køen hos Bethesda står til at udkomme engang i 2023. (og så er der garanteret også 4-5 andre versioner af skyrim der skal spyttes ud i mellemtiden)

Grunden til at det tager så langtid er at ved Bethesda er det primært kun et studie der arbejder på titlerne ad gangen hvilken er en lidt mærkelig måde at lave spil på nu til dags da de fleste store triple A studier har flere studier i gang på engang. Sammentidig bliver spillene kun størrere og mere ambitiøse som tiden går... så der bliver nok kun længere til snapsene herfra.

Liste over Bethesdas sidste par titler

  • Fallout 3 (2008)
  • The Elder Scrolls 5: Skyrim (2011)
  • Fallout 4 (2015)
  • Fallout 76 (2018)* - Lavet i samarbejde med Bethesda Austin
  • Starfield (2023)
  • The Elder Scrolls 6 (?)
  • Fallout 5 (?)

Med tanke på at Fallout 4 kom ud i 2015 og den knap så populære MMO version Fallout 76 kom ud i 2018 så forventer jeg ikke vi ser Fallout 5 før 2025 hvilket er meget trist da jeg personligt elsker den serie.

Fallout New Vegas er nok en af de bedste spil jeg har spillet når jeg tænker tilbage, så det er lidt trist at der går så lang tid inden vi kan få den næste dosis af the wasteland.Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar