Søg i artikler

Playgames Awards!

Oprettet: 06-01-2020 11:35:10

Ja Game Awards er forbi men nu er den klart bedste award blog klar! Nemlig Playgames Awards! Vi laver ikke andet end at snakke om spil på kontoret så det var kun naturligt at vi lige lavet vores egen liste over hvad vi syntes der var bedst i løbet af året! Vi vil prøve så vidt som muligt at hoppe over alle de der generic "Best Art Direction" eller "Best Game Direction" så hvis du har nogle forslag til en ny kategori kan du smide den i kommentar feltet og så får jeg den tilføjet ;)

 

Playgames Game of The Year

 

Det her var en no-brainer... Sekiro: Shadows Die Twice vinder denne pris og hvis den kunne få den i 2020 igen gjorde den også det! Spillet er nok ikke for alle da det er et spil der er lavet af FROMSOFTWARE som er kendt for deres souls spil. Sekiro er et nyt spil i deres katalog og sikke et spil at starte med. havde virkelig svært ved ikke at starte et new game da jeg blev færdig med denne KLASSIKER. Nu må vi så se om Elden Ring kan gøre det samme ;)

 

Bedste Party/Sofa spil

 

Der var så mange i den her kategori at det var svært at vælge men valget faldt altså på Super Mario Maker 2! Vi overvejet at give kategorien et andet navn altså bedste Nintendo spil da det var svært at komme på andre spil som ikke var lavet af Nintendo. Super Mario Maker 2 var og er et fantastisk Co-Op spil med uendelig timers spille tid! Det er gaven der bliver ved med at give da creators bliver ved med at finde nye måder at bygge banerne på.

 Det bedste "slept on" spil

Denne kategori går til det spil som virkelig er godt men ikke har lavet nok ringe i vandet til at blive snakket om. Jeg har haft Escape From Tarkov siden 2017 og har faktisk aldrig rigtigt hørt folk snakke om det hvilket virker meget forkert! Spillet er en realistisk looter shooter hvor der er en slags perma-death. Det er ikke en "true perma death" men spillet er sådan at du bygger et loadout inden du hopper ind i et raid og hvis du dør mister du højst sandsynligt dit gear. Jeg har aldrig været så bange for et spil som Escape From Tarkov. Spillet er stadig i beta og der kommer nyt indhold tit og ofte. Hvis du leder efter et hårdt og råt realistisk shooter er Tarkov for dig og lad ikke beta skiltet skræmme dig da det er på den gode måde! ;) Det skal så lige sige at spillet fik meget opmærksomhed under "drop perioden" der var i sidste uge hvor spillet overgik alt på Twitch og ja også Fortnite. Escape from Tarkov peaket i perioden på 283,204 concurrent viewers.

Bedste RPG

 

Den bedste RPG som havde release i 2019 er Kenshi. Har nok aldrig haft det så svært ved at lære at spille et spil som Kenshi men da det hele klikket var det som om det hele vendte og jeg kunne ikke vente med at udforske hele kortet! Kenshi er qurky og brutal men også fantastisk. Spillet er nok ikke så kendt af andre men those who know, know. Kenshi snyder nok lidt i form af at spillet var i early acces i 2017/2018 men deres sidste store opdatering kom i 2019 og studiet bag Kenshi har allerede annoncerede Kenshi 2 og vi kan ikke vente!

 

Største Skuffelse

 

Desværre er der ingen vindere her... kun tabere. For mig står den største skuffelse af 2019 mellem Rage 2 og Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Hvis jeg havde en pistol for panden og skulle vælge mellem de to vil jeg nok tage Breakpoint. Jeg havde virkelig glædet mig til Breakpoint da jeg var stor fan af Wildlands jeg må indrømme at jeg aldrig gjorde spillet færdig, jeg ligger på tvunget 10 timers spilletid og jeg fortryder hver time.

 

Bedste Specielle Spil

 

Må indrømme at vi ikke rigtig har kunne finde så mange genre defiying spil og Katana ZERO nok er lidt af et stretch men det bedste specielle spil går til Death Stranding. Hideo Kojima vendte endelig tilbage med hans nyeste genistreg Death Stranding. Spillet er en mærkelig blanding af film og spil da der er flere timers cutscenes og man nok skal finde et sted i ens kalender hvor der er meget plads da jeg ikke vil mene at historien giver mening i mange bider. Spillet har en fantastisk atmosfære og jeg tror aldrig at jeg har prøvet at blive så attached til en karakter som Sam og and BB.

Er der nogle spil vi har glemt som klart fortjener at blive nævnt? Eller er i enige med hvad vi har valgt?



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar