Unheard - Voices of Crime (PC/MAC) 39 kr.
UNHEARD - VOICES OF CRIME SPILBESKRIVELSE

Tag dine hovedtelefoner på og træk tilbage til fortiden. Brug de stemmer, du hører, til at vende tilbage til gerningssteder, opspore hver enkelt involveret og løse sagerne. Men hvor kommer stemmerne fra? Kan du stole på det, du hører? Og hvad er den mystiske tråd, der væver alle disse sager sammen?

En unik sagsløsningsoplevelse

Opdag sandheden gemt i stemmerne fra fortiden.

Gå gennem tiden, mens du bruger vores enhed til at aflytte samtaler fra tidligere gerningssteder. Hver ledetråd, hver bevægelse og hvert motiv vil blive præsenteret i form af lyd. I stedet for at kontrollere en karakter, behøver du kun lytte til deres samtaler og følge med, mens historien udvikler sig. Brug de oplysninger, du hører, til at matche navne med stemmer og bestemme, hvordan alt (og alle) er relateret. Kan du opdage sandheden?

Åbent narrativt mysteriespil

Udforsk historien og sæt puslespillet sammen på din egen måde!

Forvent ikke at blive "fodret" med en bunke spor. Tag i stedet rollen som en flue på væggen, observer og lyt til begivenhederne, mens de udspiller sig. Enhver kunne være synderen; nøglespor kan afsløres når som helst; enhver karakters historie kan krydse veje med en anden på et hvilket som helst tidspunkt. DU skal være redaktør - rækkefølgen af ​​historien er op til dig!

——————————————————————————

Hyldest til:

Detektivfiktion: I Unheard vil alle ledetråde i en sag blive præsenteret for spillere. Der er ingen skjulte oplysninger, og heller ikke rum, der kræver en nøgle for at komme ind. Spillere vil være fortrolige med de samme oplysninger som alle tilstede på gerningsstederne.

Immersive Theatre: Alle karakterer i Unheard har deres egne historier; dog vil hver af disse historielinjer blive sammenvævet i det samme rum, og på samme tid, hvilket resulterer i komplicerede sager, der tvinger dig til omhyggeligt at søge efter og spore spor. Du kan vælge at følge én karakter eller flytte rundt mellem flere karakterer. Du kan også afspille lyden så mange gange du vil, indtil du når en konklusion.

Radio Drama: Unheard er på en måde et interaktivt radiodrama. Ved at kombinere fonetiske fortælleteknikker med den type udforskningselementer, der findes i videospil, tilbyder Unheard en helt ny, ikke-lineær radiodramaoplevelse.

Specielt tak:

Særlig tak til vores stemmeskuespillere og instruktører i både Kina og USA. Tak for jeres fortsatte hårde arbejde og støtte.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Unheard - Voices of Crime fysisk?

Nej, du modtager en Unheard - Voices of Crime produktnøgle (Unheard - Voices of Crime CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Unheard - Voices of Crime produktnøgle (Unheard - Voices of Crime CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Unheard - Voices of Crime. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Unheard - Voices of Crime? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Unheard - Voices of Crime som digital download til Steam.

Virker Unheard - Voices of Crime også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Unheard - Voices of Crime som digital download til Steam på både PC og Mac.

Genre Puzzle Indie
Udvikler NEXT Studios
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 29-03-2019
Systemkrav Windows:

Minimum:
Styresystem: Windows 7/8/10
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-3220
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GT 610
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Lydkort: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Anbefalet:
Styresystem: Windows 7/8/10
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3470
Huk
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser