Assassin's Creed Odyssey: Tag magten over din skæbne


Udvikl dig fra udskud til levende legende på en rejse for at afsløre din fortids hemmeligheder og ændre det antikke Grækenlands skæbne.


UDLEV EN LEGENDARISK SPARTANSK HELTS ODYSSE

Skriv din egen episke odysse og bliv en legendarisk spartansk helt i Assassin's Creed Odyssey, et inspirerende eventyr hvor du skal lave din egen skæbne og skabe din egen vej i en verden på randen af ​​at rive sig fra hinanden. Hav indflydelse på hvordan historien udfolder sig som du oplever en rig og evigt foranderlig verden, der er formet af dine beslutninger.


REJS TIL ANTIKKENS GRÆKENLAND

Gennem frodige skove, vulkanske øer og myldrende byer kan du tage på en farefuld opdagelsesrejse i en krigsplaget verden skabt af guder og mennesker.


SKAB DIN LEGENDE

Dine beslutninger vil afgøre, hvordan odysséen udspiller sig. Spil dig frem til forskellige slutninger takket være det nye dialogsystem og dine valg. Tilpas dit udstyr, skib og specielle evner for at blive en legende.


KÆMP I NY MÅLESTOK

Fremvis din krigers evner i storstilede kampe mellem Athen og Sparta med hundredvis af soldater, eller smadr dig vej gennem hele flåder i søslag på Ægæerhavet.


KRIGSKUNST

Vis ud af dine ekstraordinære kriger-evner og vend slagets gang under en af ​tidens dødbringende konflikter, den Peloponnesiske krig. Træd ind i episke sammenstød mellem Sparta og Athen i store kampe med 150 vs 150 soldater mod hinanden.


ET LAND AF MYTER OG LEGENDER

Oplev en verden rig på myter og legender. Fra antikke ritualer til berømte statuer, kommer du ansigt til ansigt med Grækenlands legendariske figurer og opdager den sande natur af de mest skræmmende mytologiske dyr.


OPEN WORLD FLÅDEKAMP

Find ukortlagte steder, afdække skjulte skatte eller spal dig igennem hele flåder i flådestrøg. Tilpas udseendet på dit skib, opgrader våben og rekruttér besætningsmedlemmer med unikke perks.

Assassin's Creed Origins er en ny begyndelse


Oplev en ny måde at kæmpe på imens du udforsker de store pyramider og skjulte grave på tværs af landet i det antikke Egypten. Oplev følelsesmæssige og mindeværdige eventyr langs din rejse, og opdag historien om Assassinernes Broderskab.


En Oprindelseshistorie

Start her, helt i begyndelsen, med den aldrig-før-fortalte oprindelseshistorie om The Assassin's Creed. Du er Bayek, Egyptens beskytter, hvis personlige historie vil føre til oprettelsen af Assassinernes Broderskab.


Oplev mysterierne i det gamle Egypten

Afdæk glemte grave og udforske pyramiderne. Opdag de gamle mumiers, egyptiske guders og de sidste faraoers ældgamle hemmeligheder.


Et helt land at udforske

Sejl ned ad Nilen, udforsk pyramiderne og kæmp mod dødbringende fjender og vilde dyr i dette enorme og uforudsigelige land.


Nye historier hver gang

Kast dig ud i mange forskellige missioner og gribende historier med et stærkt persongalleri, der tæller både de rigeste adelige og de mest desperate udstødte.


Et rigtigt action-RPG

Oplev en helt ny måde at slås på. Stjæl og brug masser af unikke og sjældne våben. Kæmp dig vej gennem et komplekst fremgangssystem, og sæt dine evner på prøve med udfordrende og enestående bosser.