Battlefield 1 PC Origin CD Key Produktkode

Battlefield V

Træd ind i menneskehedens største konflikt med Battlefield V, når serien vender tilbage til rødderne med dette enestående portræt af 2. verdenskrig.

Deltag i fysiske multiplayer-kampe med din hær i spiltyper som det omfattende Grand Operations og samarbejdsspillet Combined Arms, eller oplev det menneskelige drama i krigen ved at spille krigshistorier i singleplayer.

Oplev det hidtil mest omfattende og medrivende Battlefield-spil, mens du deltager i episke slag på tværs af kloden.

Oplev 2. verdenskrig på en helt ny måde

Deltag i uventede, men vigtige øjeblikke fra krigen, når Battlefield vender tilbage til der, hvor det hele startede. Manøvrer rundt på slagmarken ved at bevæge dine soldater via et nyt system, opsætte fæstningsværker og bruge mobile destruktionsværktøjer.

Multiplayer-spil for op til 64 spillere i krigens kaos

Før din hær ind i vilde multiplayer-kampe med nye oplevelser, inklusive spiltypen Grand Operations. Prøv kræfter med klassiske spiltyper som Conquest, eller slå dig sammen med vennerne i samarbejdsspillet Combined Arms.

Spil glemte krigshistorier

Oplev det menneskelige drama i krigen ved at spille krigshistorier i singleplayer. Stå på ski ned ad de norske fjelde, mens du kæmper om kontrollen af atomvåbnenes forsyningslinjer, kæmp ved frontlinjen side om side med de franske kolonitropper, eller snig dig ind på fjendens territorier i Nordafrika med en flok utilpassede soldater for at skabe kaos.

Slagets gang

Tag ud på en rejse, hvor nyt indhold konstant fører dig og dit kompagni videre til en lang række vigtige lokationer fra 2. verdenskrig, hvor du kan opleve nye slagmarker og finde nyt udstyr.

Battlefield 1 PC Origin CD Key Produktkode

Tidligere spil i Battlefield-serienBattlefield 1

Battlefield 1 fører dig tilbage til Første Verdenskrig, hvor ny teknologi og verdensomspændende konflikt ændrede krigsførsel for altid. Deltag i hver eneste kamp, prøv samtlige store fartøjer, og udfør alle de manøvrer, der vender krigslykken. Hele verden er i krig – hvad venter på den anden side af skyttegravene?

Oplev alle sider af en global konflikt – kæmp i belejrede franske byer, åbne områder i de italienske alper eller de arabiske ørkener, hvor ikke to slag er ens. Omgivelser, der kan ødelægges og skiftende vejrlig skaber landskaber, som hele tiden forandres. Uanset om du skyder fæstninger i smadder eller tæppebomber flade områder, er der aldrig to slag, der er ens.


Battlefield Hardline

Battlefield Hardline, der er et samarbejde mellem to meget velansete EA-spiludviklerhold, bygger videre på den utrolige grafik- og gameplayteknologi introduceret i Battlefield 4 og fortæller en historie, der er så medrivende, at den kunne være taget direkte fra tv's bedste sendetid. Banerne snor sig gennem detektivhistorien som afsnit snor sig gennem en tv-serie, og fortællingens højdepunkter vil udspille sig via mindeværdige gameplayøjeblikke. Episke biljagter og intense ildkampe? Ja tak!

For det første har du en multiplayeroplevelse på det niveau, som du forventer af et Battlefield-spil. Elementer som miljøer, der kan ødelægges, avancerede våben, højtydende køretøjer og dusinvis af spillere verden over, der kæmper i gaderne i Amerikanske byer, og nu med nye tilføjelser som højteknologiske gadgets til at krydre spillets action. For det andet har du gribende historiefortælling fra forfatterne og spildesignerne bag den utrolige Dead Space-trilogi. Du vil ikke kunne slippe dette krimidrama før det eksplosive klimaks.


Battlefield 4

Battlefield 4 er en genredefinerende actionblockbuster, der er kendt for krig og ødelæggelse af episke proportioner. Battlefield 4 er bygget på det kraftfulde Frostbite™ 3-næstegenerationssystem og leverer en unik, følelsesladet og dramatisk oplevelse.

Ud over den forrygende multiplayerdel indeholder Battlefield 4 en intens og dramatisk kampagne med interessante figurer. Den tager sin begyndelse under evakueringen af en gruppe betydningsfulde amerikanere fra Shanghai og følger gruppens kamp for at finde hjem igen.


Battlefield 3

Samtidig med at kuglerne hvisler rundt om ørerne på dig, murene styrter sammen og eksplosionerne slynger dig til jorden, får Battlefield-oplevelsen nyt liv og bliver endnu mere interaktiv end nogensinde før. I Battlefield 3 overtager spillerne rollen som en række af de toptrænede U.S. Marines og kastes på den måde ud i både intense single player-missioner og krævende multiplayer-opgør på en række steder over hele kloden lige fra Paris og Teheran til storbyen over dem alle, New York.