The Sims 4: Vær vidne til udviklingen

Den næste generation af simmere vil overraske dig. De er klogere, end du tror. De er sjovere, end du forventer. Og de vil hjælpe dig med at fortælle endnu bedre historier end nogensinde før.


Lav dine simmere

Spil med klogere simmere med unikke udseender, store personligheder og nye følelser Hvem vil du spille med i The Sims 4?


Leg med livet

Hvad sker der, når simmerne med de højt udviklede følelser støder ind i hinanden? Det et er umuligt at forudsige, men du har i hvert fald aldrig set simmerne opføre sig på den måde før.


Kraftfulde designredskaber

Nu kan du lave din drømmesimmer så let som at lege med ler. Det er faktisk så sjovt, at du muligvis aldrig kommer videre til selve spillet.


Levende nabolag

Dine simmere behøver ikke være inden døre for at hænge ud med deres venner. Nu kan de nyde den friske luft sammen udenfor! Park- og fællesscenerne er blevet skabt specielt til dem.


Svømmebassiner, spøgelser og andre gratis opdateringer

Der er kommet masser af gratis indhold til The Sims 4, siden spillet udkom. Design og byg vilde svømmebassiner, vend tilbage fra de døde som spøgelse, og skræm dine naboer, og kast dig over forretningsverdenen som Økonomisk bagmand eller Industrimagnat! Forsk i dine simmeres slægtshistorie, så du kan lære om både deres forfædre og efterkommere.


Nyd magten til at skabe og kontrollere folk i en virtuel verden med The Sims™ 4. Tilpas dine simmeres udseende og personlighed. Byg det perfekte hjem til dem med din yndlingsindretning. Skab forhold til andre simmere, og lad dem starte på karrierer og udvikle færdigheder. Det er op til dig, hvem dine simmere skal være, og hvilken retning deres historier skal føre dem i.

Skab dine simmere. Skab og spil med en eller flere simmere. Du kan tilpasse alt ved dem, lige fra kropsform til etnicitet, frisurer og tilbehør. Giv dem personlige egenskaber, og find ud af, hvad de stræber efter i livet. Alle detaljer vil hjælpe med at gøre dine simmere til unikke, fascinerende personer.

Byg det perfekte hjem til dine simmere. Alt er op til dig, lige fra husets placering til indretning. Du kan bestemme dets indendørs og udendørs design, landskab og indretning, og du kan endda også tilføje faciliteter som svømmebassiner og kældre.

Udforsk smukke spilverdener. Dine simmere vil have massevis af spændende samfund og interessante steder at udfoske. Lad dem rejse mellem spilverdener og opleve alt, hvad de forskellige steder har at byde på. Se deres sociale kredse udvide sig, når de møder nye simmere på de forskellige verdeners unikke destinationer!