Frontier PC Steam CD Key Produktkode

Planet Zoo


Fra skaberne af Planet Coaster og Zoo Tycoon kommer den ultimative zoo-sim!


Mød en verden af ​​utrolige dyr. Fra legende løveunger til mægtige elefanter er hvert dyr i Planet Zoo et tænkende, følelsesmæssigt individ med et særpræg og deres egen personlighed. Lav detaljerede levesteder for at bringe dine dyrs naturlige miljøer hjem, undersøg og administrere hver art for at give dem mulighed for at trives og hjælpe dine dyr med at opdrage familier til at videregive deres gener til kommende generationer.


Planet Zoo's kraftfulde byggeværktøjer lader dig uden problemer gøre din zoo unik, stykke for stykke. Enhver kreativ beslutning, du træffer, påvirker dine dyrs liv og dine besøgende. Lad din fantasi løbe løbsk, når du graver søer og floder, hæver bakker og bjerge, skærer stier og huler, og opbyg fantastiske forlystelser med et udvalg af unikke temaer og hundreder af bygningskomponenter.
Jurassic World Evolution


Træd ind i en usikker verden, hvor livet altid... finder en vej.


Tag ansvaret for operationerne på de legendariske øer i Muertes øhav og bring liv til dinosaurernes vidunder, majestæt og fare. Byg efter Videnskab, Underholdning eller Sikkerhed i en usikker verden, hvor livet altid... finder en vej. Udforsk også indholdet i de mange udvidelsespakker som Return to Jurassic Park, Secrets of Dr. Wu, Claire's Sanctuary og de mange ekstra dinosaur-pakker!


Udfør biologisk udvikling af dinosaurer, der tænker, føler og reagerer intelligent på verden omkring dem. Spil med livet selv for at give dine dinosaurer unik adfærd, træk og optrædener, for derefter at indespærre og tjene penge på dem, for at finansiere din globale søgning efter mistet dinosaur-DNA.


Få kontrol over det store billede med dybe styringsværktøjer, eller gå praktisk til værks med at tackle udfordringer på jorden eller i luften. Udvid dine øer, og vælg din egen rejse i en helt ny fortælling med ikoniske karakterer fra franchisen og årtier med Jurassic-lore lige ved hånden.
Planet Coaster


Lad din fantasi løbe løbsk og del din succes med verden!


Byg stykke for stykke: Planet Coaster kan lave alle og enhver til en designer og ingeniør. Læg stier, byg natur, tilpas forlystelser og gør alt i din park unikt med konstruktion og mere end tusind unikke bygningskomponenter. Udforsk også indholdet i de mange udvidelsespakker som Ghostbusters, Adventure Pack, Spooky Pack, Vintage Pack og mange flere!

Total autenticitet: Genskab dine foretrukne forlystelser, eller efterlad den virkelige verden ved døren. Uanset hvordan du elsker at spille, vil de mest realistiske forlystelser og reaktioner fra dine gæster gøre Planet Coaster til den mest autentiske simulering nogensinde.


Simulationens udvikling: Den dybeste forlystelsesparkssimulering i spilhistorien belønner dine færdigheder, og gør det sjovt at styre. Styr alle aspekter af dine gæsters oplevelse og se, hvordan Planet Coasters verden reagerer på dine valg på et øjeblik.


Planet Coaster bringer frisk spænding, fyrværkeri og nye tilpasningsmuligheder til hver spiller i den GRATIS Summer Update. Fyrværkeri er en eksplosiv ny måde at tilpasse parker. Design episk fyrværkeri med den nye Display Sequencer, udløs dem sammen med andre parkbegivenheder og koreografere dem endda til brugerdefineret musik! Men det er ikke det eneste nye i Planet Coaster: nye forlystelser, nye rutsjebaner, videoer og reklameskilte, nye scenarier, Ride Sequencer, malede træstøtter og nye komponenter til omgivelserne!