Destiny 2 Nye legender vil vise sig


Eksperimentel energi. Dødbringende præcision. Kold som is. Forudbestil Destiny 2, og få Coldheart Exotic Trace Rifle. Udslet dine fjender med en iskold salve fra denne eksotiske riffel. Den nyeste ingeniørkunst bruger flydende brændstof som kølemiddel, så våbensystemerne virker under frysepunktet.


Destiny 2 er en action-shooter, der tager dig på en episk rejse på tværs af solsystemet. I spillets filmiske kampagne kommer du ind i en verden fyldt med fantastiske karakterer, og kæmper for at generobre vores hjem. Kæmp sammen med venner i flere kooperative modes eller udfordr andre i intense multiplayer-kampe.


Menneskehedens sidste sikre by er faldet til en overvældende invasionskraft, ledet af Ghaul, den imponerende kommandant for den brutale Red Legion. Han har berøvet byens vogtere for deres magt, og tvunget de overlevende til at flygte. Du vil vove at tage til mystiske, uudforskede verdener i vores solsystem for at opdage et våbenarsenal og ødelæggende nye kampevner. For at besejre The Red Legion og konfrontere Ghaul, skal du genforene menneskehedens spredte helte, stå sammen og kæmpe tilbage for at genvinde vores hjem.


Destinationer

Dine eventyr vil tage dig over solsystemet og tilbage igen, da du går til kamp imod mod The Red Legion, opdager hemmelighederne i vores glemte fortid, og hjælper allierede, der har brug for en legendarisk helt.


The City

The City er den sidste befolkede by på jorden og den sidste bastion for menneskeheden og civilisationen. The City blev bygget efter The Traveler ankom, og ligger lige under hvor The Traveler svæver. Mennesket kom sammen for at opbygge The City under The Traveler, fordi det giver krafter og beskyttelse til menneskeheden.


The European Dead Zone

The European Dead Zone var startpunktet for en katastrofehændelse, der efterlod et massivt brudstykke af The Traveler - kilden til enhver Guardians magt og udødelighed - indlejret i det store landskab. I årevis var det kun den vilde vegetation og resterne af en forladt by, der var bevis for vores glemte fortid. Nu bruger The Red Legion The European Dead Zone som en platform for deres krigsmaskine.


Titan

De store monumenter af menneskehedens utopiske guldalder ligger nu væltet eller halvt nedsænket i det rullende hav, der dækker hele overfladen af ​​Titan. Alt det, der er tilbage, er en flotilla af byggepladser og en ensom menneskelig levestandard, der tjener som det perfekte skjulested for nogle af menneskets spredte kræfter - og noget langt mere uhyggeligt under.

Nessus

Frodig med gigantiske snoet træer, dybe huler, vandfald og sølv sumpe, er denne planetoids oprindelse fortsat ukendt. Det er klart, at Vex næsten har forvandlet hele planetoiden til en maskinverden over og under overfladen. For de Guardians, der er villige til at trodse farerne og udforske de utallige mysterier, venter skatte, der overgår din fantasi.


Io

Io var det sidste sted besøgt af The Traveler, og stedet af stor interesse for både menneskeheden og de tidløse Vex-maskiner. The Red Legion søger nu også at opgrave hemmelighederne og magten i dette sted, graver løs på overfladen og søger at afdække nye magtkilder til at hjælpe i deres stræben efter at dominere vores verdener. Det er op til dig at beskytte dette sted og for at bevare sin store arv.


Allierede

The Vanguard er en fraktion, der består af tre højtstående Guardians, der betragtes som de bedste af deres respektive klasser. Hver Vanguard sælger rustning til en bestemt klasse.

Cayde-6

Befriet fra sin tjeneste i The Tower, går Cayde-6 nu sin egen vej, tilbage i sit elskede miljø. Find ham, hvis du leder efter sjov og eventyr.

Zavala

En veteran, der koordinerede byens forsvar, var Zavala engang et ubevægeligt objekt og en ustoppelig kraft. Han har brug for din hjælp nu mere end nogensinde.

Ikora

Respekteret for hendes visdom såvel som hendes legendariske heltegerninger på slagmarken, er Ikoras råd blevet værdsat af alle. Søg hende ud, hvis du leder efter svar.


Fjender

Dominus Ghaul befaler The Cabals elitesoldater The Red Legion, brutale soldater, der har overtaget utallige verdener og aldrig kendt nederlag. Hans hær indtager nu vores sidste sikre by - vores hjem - og The Red Legion viser ingen tegn på at bremse deres erobring.

Menneskernes fjender er utallige. Vi er omgivet af Fallen, Vex, The Hive og The Cabal. Men aldrig før har vi konfronteret en fjende så kraftig som The Red Legion - en militærmaskine designet til at vælte hele verdener.