Far Cry 5 PC Uplay CD Key Produktkode

Far Cry 5 Stol. Bed. Adlyd.


Velkommen til Hope County, Montana. I dette seneste kapitel af den prisvindende Far Cry-serie går turen til USA.


Opdag Hope County, hjem til et samfund af frihedselskere og en fanatisk dommedagskult kendt som Eden's Gate. Start en modstandsbevægelse, tag kampen op imod kultlederen Joseph Seed og hans sindssyge familiemedlemmer, The Heralds, og befri det undertrykte samfund.


Ledet af den karismatiske profet Joseph Seed og hans hengivne søskende, har Eden's Gate stille og roligt infiltreret alle aspekter af det daglige liv. Når din ankomst ansporer kulten til voldsomt at tage kontrol over regionen, skal du rejse op og starte modstandens gnist for at genskabe håbet i Hope County.


Du kan frit udforske Hope Countys floder, landskaber og luftrum med det største udvalg af våben og køretøjer nogensinde i et Far Cry-spil, der alle kan skræddersys. Du er historiens helt i en spændende verden, der slår tilbage med hvert slag, og hvor de steder, du opdager, og de lokale, du er allieret med, vil forme din historie på måder, du aldrig kommer til at forudse.

EN VERDEN, DER SLÅR IGEN

Spred kaos blandt kulten og dens medlemmer, men pas på Joseph Seed og hans følgere.

SKAB DIN EGEN VEJ

Opbyg din figur, og vælg dit eventyr i det største Far Cry-spil til dato, som kan tilpasses mere end nogensinde før!

DYNAMISK LEGETØJ

Tag kontrol over ikoniske muskelbiler, ATV'er, fly og meget mere for at møde kultstyrkerne i storslåede kampe.

KÆMP MOD EN FARLIG KULT

Befri Hope County alene eller i samarbejde med en anden spiller. Rekruttér Guns og Fangs for at hjælpe dig med at besejre kulten.

REDEFINERET STEALTH-MEKANIK

Udvid dit gameplay med øjesporing. Mærk fjender ved at kigge på dem for at øge dine stealth-færdigheder og hjælpe dine holdmedlemmer med at få øje på trusler.

MULTIPLAYER, MAP EDITOR - OPDAG FAR CRY ARCADE


Uendelige kort, uendelig sjovt! Gå ind i Far Cry Arcade og nyd uendelige Far Cry-oplevelser bygget af et robust fællesskab af skabere. Spil solo, co-op eller op til 6v6-afspiller PvP i denne sjove og hurtige spiltilstand, hvor mulighederne er ubegrænsede.

UENDELIGE KORT, UENDELIG VARIATION, UENDELIG SJOV

Far Cry Arcade er tilgængelig gratis som en del af Far Cry 5, og er destinationen hvor spiltilstande kolliderer med visuelle elementer fra Ubisoft-titler til at skabe et næsten uendeligt antal mulige kort.

SPILTILSTANDE

Prøv klassikerne Deathmatch og Team Deathmatch, samt solo og co-op spil i Outpost, Assault, Bounty Hunt og Journey.

KONSTANTE OPDATERINGER

Far Cry 5-spillere vil kunne skabe deres eget indhold og dele med et stort samfund af spillere. Et engageret fællesskab af kortskabere og måneder efter opdateringer efter opdatering betyder kvalitetsindhold og altid noget nyt at opdage.