Football Manager 2018 Det er tid til at komme tilbage på banen


Man siger, at fodbold handler om meninger, og at alle har ret til hver deres, men her er det kun din mening, der tæller.


I Football Manager 2018 træffer du alle beslutninger – fra køb og salg til hvordan budgettet skal lægges. Tager din taktik udgangspunkt i spillernes givne evner, eller vil du prøve at træne dem på en helt ny måde? Hvem skal på banen, og hvem skal på bænken? Alle valg påvirker holdets harmoni, så tænk dig godt om.

Træf de rigtige valg for at blive showets stjerne, trække overskrifter og trende på de sociale medier. Dit navn bliver en del af fodboldhistorien ... hvis du altså ikke kikser.

I det omfattende Football Manager 2018 har du mulighed for at tilpasse selv de mindste detaljer både på og uden for banen, så det store spørgsmål er bare, hvilken slags manager du vil være?


Prøv dig frem i de 50 største fodboldnationer

Vind titlen med en af de 2500 største klubber

Kast dig over transfermarkedet med mere end 600.000 spillere og medarbejdere fra virkelighedens verden

Gør dine fodboldvisioner til virkelighed


Du får desuden adgang til betaversionen af Football Manager 2018 senest to uger før den officielle udgivelsesdato d. 10. november, så du kan starte træningen før alle andre. Singleplayer-karrierer, der bliver startet i betaversionen, bliver overført til det fulde spil.

Nye features i Football Manager 2018


Dynamikker

Et helt nyt modul i Football Manager, der forbinder din ledelse af omklædningsrummet med holdets præstationer på banen mere tæt end nogensinde før. Hver spiller har en varierende grad af indflydelse på resten af ​​holdet, og sociale grupper dannes nu i holdet. Som følge heraf kan du holde antallet af ulykkelige spillere, der kommer til din dør, nede ved at holde de mest indflydelsesrige spillere lykkelige.

En positiv atmosfære i omklædningsrummet med spillere, der arbejder godt sammen som en enhed, vil medføre, at spillernes kollektive mentale attributter får et boost. Dine midtbanespillere kan f.eks. have gavn af en forbedring af deres Vision-attribut, så de kan udvælge flere forsvarsspaltningspas.


Spejder

FM 2018 har et redesignet spejdersystem, der er baseret på, hvordan moderne klubber rekrutterer spillere. Det nye Scouting Center er hvor du modtager spilleranbefalinger og kan indstille hvilken type spiller, du vil spejde, ved hjælp af de nye Scouting Focus-indstillinger. For første gang kan du også justere dit spejderbudget.

Du får også en mere fuldstændig indsigt i en potentiel underskrift, da dine dataanalytikere nu producerer deres egne rapporter om spillere; Disse omfatter nøglestatistik fra deres seneste præstationer, så du kan bedømme, om den pågældende spiller ville være en god pasform til din nuværende taktik.


Taktik

Den redesignede taktikskærm sætter analyse i fokus for at give dig et klart billede af, om din taktik virker. Der er et analyseoverlay på taktikdisplayet, som fremhæver de områder af banen, hvor du er i øjeblikket, og hvor du er mest udsat. Du kan også se, hvilke spillere der udvikler stærke partnerskaber og et resumé af tendenser fra analysen af ​​dine seneste kampe.

Den nye pre-match briefing giver dig mulighed for at være bedre forberedt til dine kommende kampe, mens flere nye spillerroller gør deres debut i Football Manager 2018, hvilket giver dig flere måder at udnytte din trops talenter på.


Sportsvidenskab

Det nye medicinske center giver dig et mere komplet overblik over din klubs skadesituation end tidligere tilgængelig. Dine læger, især sportsforskere, vil rådgive dig om, hvilke spillere der lider af tilbagevendende skader, informere dig om spillere, der er en potentiel skaderisiko, og giver dig information om, hvordan du kan undgå skader, der opstår under træningen.

Du modtager månedlige opdateringer fra dit lægehold, der opsummerer oplysningerne i lægehuset, herunder din position i ligaens skadestabel, og om du er over eller under det forventede antal skader for sæsonen.


Fantasy Draft

Fantasy Draft-brugergrænsefladen er blevet redesignet og optimeret til streaming. Spilikonerne, der tidligere sad i sidelinjen, er flyttet til toppen af ​​skærmen, hvilket giver mere plads til midten af ​​skærmen. Der er også en række nye opsætningsmuligheder, herunder et øget holdbudget og en Quick Start-indstilling, som giver dig mulighed for at skræddersy din Fantasy Draft-oplevelse.


Kampdag

Football Manager 2018 debutterer en ny grafikmotor, der producerer den bedste belysning, stadioner og spillermodeller i seriens historie. Det er sammen med en nyt matchinterface og moderniseret præ- og post-match præsentation, som alle hjælper med at bringe oplevelsen til live. Målmænd opfører sig også mere realistisk end nogensinde før, takket være en række dedikerede motion captured animationer og forbedret kunstig intelligens i match-motoren.

Der er flere brugerdefinerede kameraer, der giver dig mulighed for at finde den synsvinkel, der passer til dig, helt nye skærme, der føjer til den store kampatmosfære og et væld af nye analysemuligheder, der kan ses både under og efter kampen, så du kan se, hvad der gik til efter planen, og hvor der er plads til forbedring.


Fodbold-Intelligens

Football Manager 2018s overførselsmarked afspejler de oppustede overførselsgebyrer og kontraktværdier, der er blevet synonymt med moderne fodbold. Nye overførsels-, låne- og kontraktklausuler giver dig flere værktøjer til at få den klare aftale færdiggjort, men du skal konkurrere mod mere intelligent AI, der tager højde for mere kontekstuelle oplysninger, når du overfører.

Bestyrelsen overvejer også en bredere vifte af faktorer, når de bedømmer din præstation. Hvis du for eksempel overstiger forventningerne, kan du få en betydelig stigning til næste sæsonens overførselsbudget som følge af bestyrelsen, der viser tro på dine ledelsesmæssige evner.
Football Manager-seriens historik


Football Manager 2015

Football manager 2015 blev modtaget med rimelige positive anmeldelser. De fleste kritikere hævdede, at FM 15 var en forbedring af sin forgænger, da UI’en blev forbedret markant og der oven i købet kom mere end 2000 nye animationer og meget andet. Spillermodellerne blev også opdateret. Men! Football Manager 2015 havde også mange problemer. Det var her alle forsvars- og målmandsproblemer startede, og spillerne begyndte at klynke på grund af deres manglende spilletid, selvom de fik det der passede til deres evner.


Football Manager 2016

Football Manager 2016 kom med nyt i form af flere spilleforme som Fantasy Draft mode, Create a Club og nu kan man også selv bestemme, hvordan ens manager skal se ud. Med Create a Club kan du starte din helt egen klub. Det betyder, at du selv får lov til at bestemme logoet, du kan designe farver og mønstre på trøjerne, styre budgettet og bestemme hvilket stadion, man vil spille på. Fantasy Draft Mode lader dig spille med en af dine venner, hvor I får en sum penge, som I så skal bygge et helt hold for og så til sidst spille mod hinanden. Sports Interactive og Prozone indgik også et samarbejde og fik lavet ProZone Match Analysis som Analyserede alle kampe man spillede.


Football Manager 2017

Football Manager 2017 kom med en masse ændringer inde på banen. Den nye kameravinkel ”Bag ved målet” lader dig se boldens bane, mens den flyver ind i bagsiden af nettet, og den lader dig få et godt overblik over, hvordan dit hold opretholder sin form. Det var også her Magic spray og Pre-match præsentationen blev introduceret. Du kan også forvente at blive ramt af Brexit, hvis du er manager i England, da denne event er en del af spillet. FM17 blev som de andre modtaget rimelig godt og fik en 80/100 på Metacritic. Det er dog en hel anden historie på Steam. Ud af 6029 brugeranmeldelser landede den samlet på ”Blandede”. Det skyldes at kineserne blev sure over at spillet ikke er blevet oversat til kinesisk endnu.


Og nu er det snart tid til Football Manager 2018, hvor jeg virkelig håber, at de får styr på de forsvars- og målmandsfejl, som stadig sker alt for tit. Det kunne også være godt, hvis de skar lidt ned på talenterne i FM18, da der er alt for mange ”re-gens” der får et alt for højt potentiale i den nuværende version. Personligt synes jeg også, at der burde være flere afrikanske ligaer, da der pt kun er Sydafrika i spillet.