World of Warcraft PC Blizzard CD Key Produktkode

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Azeroth betalte en forfærdelig pris for at afslutte The Burning Legions apokalyptiske march - men selvom verdens sår er helede, er det den brudte tillid mellem Alliance og Horde, der kan vise sig det sværeste at rette op på. I Battle for Azeroth er The Burning Legions fald katalysten for en række katastrofale hændelser, der gentænder konflikten i hjertet af Warcraft-sagaen.

Efterhånden som en ny tidsalder af krigsførsel begynder, skal Azeroths helte sætte ud på en rejse for at rekruttere nye allierede, starte et kapløb for at gøre krav på verdens mægtigste ressourcer og kæmpe på flere fronter for at afgøre, om Horde eller Alliance vil føre Azeroth ind i sin usikre fremtid.

NY LEVEL-GRÆNSE

Stop udbredelsen af Blodgudens korruption, afslør hemmelighederne i et tabt titanhvelv og meget mere, når du sigter efter level 120.

NYE DUNGEONS & RAIDS

Kæmp igennem helt nye dungeons som den gyldne by Atal'Dazar og forbryderbyen Freehold!

KARAKTER BOOST

Fremskynd en ny eller eksisterende karakter til level 110 øjeblikkeligt og vær klar til at slutte sig til dine nye allierede i kamp!

FÆLLESSKABER

Find eventyrere, der deler fælles interesser gennem onlinesamfund og deltag i sociale grupper på tværs af servere.

REKRUTTER ALLIEREDE RACER

Udforsk Azeroth som nye spilbare allierede racer, herunder fire du har stødt på i din kampagne mod Legionen. Start på en mission for at optjene deres tillid og lås op for hver race og tilføj deres styrke til din fraktion. Opret en ny karakter og gennemfør den fulde level-oplevelse for at tjene et særligt sæt Heritage Armor.

KUL TIRAS

Som en helt af den mægtige Alliance, skal du på en tur til kongeriget Kul Tiras, hjemsted for Jaina Proudmoore. Fjern et spind af forræderi og mørk magi, når du støder på magtsyge pirater, hekse, der bærer dødsmagi, mystiske hav-præster og meget mere. Udforsk Tiragarde Sounds tinder, rejs over Drustvars højtliggende sletter og røde skove, og navigér de indviklede indre kanaler i Stormsong Valley, da du overbeviser dette brudte rige om at slutte sig til din sag.

ZANDALAR

Forbered Horden til krig ved at rekruttere Zandalars gamle imperium. I dette Troll-dominerede territorium venter den gamle ondskab på at blive frigjort imod verdenen, mens du kæmper for dystre blod-Troll-dyrkere, gigantiske dinosaurer og titankonstruktioner. Oplev Zuldazar, den ældste by i Azeroth; afslør Nazmirs sumpe og kryds Vol'duns dødbringende ørkener.

Plyndr øerne i The Great Sea

Sæt ud på Island Expeditions og erobr et stadigt skiftende udvalg af fjender, miljøer og mål. Kæmp i grupper af tre, imens du kæmper mod snedige rivaliserende ubudne og fjendtlige spillere - for at indsamle ressourcer på hver ø for at styrke din fraktions krigsindsats.

Løb ind i en Warfront

Kæmp på slagmarkerne i en storstilet, 20-spiller-kooperativ Warfront for at gøre krav på en vigtig strategisk placering. Saml ressourcer for at opbygge din fraktionens kræfter, led styrkerne når dine tropper angriber fjendens mål, og bekæmp fjendens kommandør for at vinde slaget i denne nye PvE-mode inspireret af de klassiske Warcraft RTS-kampe.

Styrk din rustning med titanisk magt

Find Azerite, en uvurderlig ny ressource, der er opstået i kølvandet på The Legion. Styrk The Heart of Azeroth - en legendarisk amulet overdraget til hver helt af Magni Bronzebeard - med Azerite for at tilpasse din rustning med nye kræfter og egenskaber.

TRÆD IND I EN SPLITTET VERDEN

Oplev den ubarmhjertige konflikt i hjertet af Warcraft-sagaen. Spil igennem seks nye zoner fyldt med nye World Quests, nye World Bosses, nye raids og mere, når du bestemmer, om Horden eller Alliancen vil forme Azeroths fremtid.