Metal Gear Survive (PC) 269 kr.

Vær klar til at spille Metal Gear Survive på dagen!  Ved forudbestilling skal du ikke betale, før vi sender dit nye spil til dig. Din produktkode (CD Key) bliver sendt på udgivelsesdatoen, eller 1-2 dage før!

METAL GEAR SURVIVE SPILBESKRIVELSE

Forudbestil METAL GEAR SURVIVE og få eksklusive DLC-elementer som våben, dragter, emotes og ansigtsmaling.

Ved at blande MGSV's spilkoncept med elementer af udforskning og overlevelse får du med METAL GEAR SURVIVE en nyt og stærk spiloplevelse.

METAL GEAR SURVIVE bygger videre på det gennemførte spilkoncept i METAL GEAR SOLID V og introducerer samtidig nye elementer af udforskning og overlevelse, så du får en ny og stærkere oplevelse.
METAL GEAR SURVIVE er et spin off af historien i METAL GEAR SOLID V, der udspiller sig i et underligt, alternativt univers. 

Du skal opbygge din egen karakter og lære at overleve. Du skal søge efter forsyninger, udtænke og bygge våben, etablere en lejr og udforske det ukendte altimens du udvikler dine evner til at overleve i disse uforsonlige omgivelser.

I co-op-mode skal du sammensætte et hold på fire spillere, der skal infiltrere og forsvare en række områder imod fjenderne. Til din egen strategiske fordel skal du placere befæstninger og defensive våben i kampen mod de stadigt flere fjender. Teamwork og opfindsomhed er nøglen til succes i de hurtige co-op-missioner.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Metal Gear Survive fysisk?

Nej, du modtager en Metal Gear Survive produktnøgle (Metal Gear Survive CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Metal Gear Survive produktnøgle (Metal Gear Survive CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Metal Gear Survive. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Metal Gear Survive? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Metal Gear Survive.

Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 22-02-2018
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7x64, Windows 8x64, Windows 10x64 (64-bit OS Required)
Processor: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) or better; Quad-core or better
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) or better (DirectX 11 card Required)
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskp
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser