Battletech Deluxe Edition (PC/MAC) 339 kr.
BATTLETECH DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

Fra den oprindelige skaber af BATTLETECH / MechWarrior-serien, Jordan Weisman, og udviklerne af den prisbelønnede Shadowrun Returns-serie, kommer den næste generation af turbaseret taktisk 'Mech-kamp.

Året er 3025, og galaksen er fanget i en cyklus af evig krig, kæmpet af rige familier med enorme, mekaniserede kampfartøjer kaldet BattleMechs. Tag styring over dine egne lejesoldater af 'Mechs og de MechWarriors, der styrer dem, og kæmp for at holde din virksomhed kørende, da du finder dig trukket ind i en brutal intergalaktisk borgerkrig. Opgradér din rumrejsende base, forhandl lejesoldatskontrakter med feudale herre, reparer og vedligehold dine aldrende BattleMechs, og gør brug af ødelæggende kamptaktikker for at besejre dine fjender på slagmarken.

Kommander en enhed af 'Mechs i turbaseret kamp
Gør brug af over 30 BattleMechs i en lang række af kombinationer. Brug terræn, positionering, forsigtigt valg af våben og specielle evner til udmanøvrere og besejre dine modstandere.

Styr din lejesoldatsvirksomhed
Rekruttér, tilpas og udvikl unikke MechWarriors. Forbedr og tilpas dit dropship. Som en Mercenary, rejser du igennem det ydre rums vidder, tager ud på missioner og styrer dit omdømme med en række rige familier og lokale fraktioner.

Tag del i en desperat borgerkrig
Fordyb dig i historien om en voldsomt aftronet herskerinde, der fører en brutal krig for at tage sin trone tilbage med støtte fra dine lejesoldater.

Tilpas dine 'Mechs
Brug dit MechLab til at vedligeholde og opgradere dine enheder, samt erstatte beskadigede våbensystemer med bjærgning taget fra faldne fjender.

PvP multiplayer og skirmish mode
Tilpas en lanse af 'Mechs and MechWarriors for at gå direkte i kamp med dine venner, konkurrere mod modstandere online eller springe ind i single-player skirmish mode for at teste dine strategier mod AI'en.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Battletech Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en Battletech Deluxe Edition produktnøgle (Battletech Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Battletech Deluxe Edition produktnøgle (Battletech Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Battletech Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Battletech Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Battletech Deluxe Edition:

  • Det fulde spil Battletech
  • Art book
  • Soundtrack
  • 4K Wallpaper
  • Forum Avatar

Virker Battletech også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Battletech som digital download til Steam på både PC og Mac.

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser