House Party (PC) 89 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til House Party, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
HOUSE PARTY SPILBESKRIVELSE

House Party er i sit koncept og sans for humor inspireret af de ældre eventyr stil spil fra 80'erne og 90'erne som Leisure Suit Larry og Monkey Island, men det er gengivet i en smuk, fuld 3D, første persons kontekst.

Du starter spillet på vej ind til en husfest, der allerede er i gang, og dit mål er at forsøge at nå en lang række af forskellige slutninger ved at gennemføre forskellige puslespil og dialoger. Spillet er unikt i den forstand, at dine handlinger kraftigt dikterer gameplayets og historiens retning. At foretage visse valg i spillet kan enten lukke eller åbne flere forskellige muligheder. Du står overfor moralske valg, der giver forskellige resultater, der styrer måden historien udfolder sig på.

I spillet vil du opleve de sædvanlige udskejelser, der findes ved disse typer af fester i form af bandeord, festspil, nøgenhed, slåskampe, ​​sex og mere... og tro mig, der lægges ikke fingre imellem! Hver karakter har deres egen personlighed, historie og quests. Du kan nyde dette sammen med fuldt fordybende 3D-gameplay, smukke modeller og en meget sarkastisk og tør sans for humor. AI'en er meget robust, og karaktererne reagerer på et stort antal af forskellige stimuli og spiller-valg. Der er flere historiebaner og forskellige udfald baseret på dine beslutninger.

Historierne kan tilpasses, og Eek! Games tilbyder værktøjer på deres hjemmeside til at lave din egen historie, herunder fuld dialog, interaktioner og logik, der dikterer hvordan spillernes nat går, og importere det til dit spil. Andre spillere laver allerede nu deres historier og deler dem på spilets forum, og vi er glade for at se, hvad spillersamfundet skaber!

Spillet bliver tilbudt på som Early Access. Spillet i sin nuværende tilstand har masser af gameplay til rådighed og kommer med fulde, fordybende historier med mulighed for at downloade nye historier fra forummet. I takt med at spillet fortsætter sin udvikling, vil der blive arbejdet med flere officielle historier og historie-grene, og mere indhold vil blive tilføjet i form af, hvad der er tilgængeligt at gøre for - og med - de forskellige karakterer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg House Party fysisk?

Nej, du modtager en House Party produktnøgle (House Party CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din House Party produktnøgle (House Party CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille House Party. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder House Party? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af House Party som digital download til Steam.

Publisher Eek! Games LLC
Udvikler Eek! Games LLC
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 30-06-2018
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7+
Processor: SSE2 instruction set support.
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Direct X 11 GPU w/ 2GB Memory
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7+
Processor: Intel Core i7 3770 or AMD FX-8350
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Dire
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser