Phantom Doctrine (PC) 219 kr.
PHANTOM DOCTRINE SPILBESKRIVELSE

Phantom Doctrine er en strategisk, turbaseret spionthriller, der udspiller sig på højden af den kolde krig. Spillet trækker på en lang række af inspirationskilder som fx de klassiske spionfilms subtile intriger. Spilleren kastes ud i en mystisk verden fyldt med hemmelige missioner, kontraspionage, sammensværgelser og paranoia.

Som leder af en hemmelig organisation, der kun kendes som The Cabal, har du ansvaret for at forhindre en global sammensværgelse, der søger at så splid mellem verdens ledere og lande. Ved at udføre hemmelige missioner, undersøge hemmelige dokumenter og afhøre fjendtlige agenter afslører du et ildevarslende komplot. Det er op til dig at forpurre fjendens plan og redde verden fra en forfærdelig skæbne, inden tiden løber ud.


Game Features
En medrivende singleplayerdel: I den 40+ timer lange singleplayerdel oplever du en rig og medrivende historie, der er spækket med utallige historiske hændelser og personer, der vækker den kolde krigs skræmmende virkelighed til live fra et unikt perspektiv.
Næste generations turbaserede kamp: Du får enestående bevægelses- og valgfrihed, heriblandt variable Overwatch-spiltyper og den angrebsbaserede Breach-evne.
Udvidet slagmark: Ressourcer kan placeres over hele verden og giver dig mulighed for at tilkalde hjælp i kampens hede. Men fjenden kan også tilkalde forstærkninger, heriblandt tunge våben og luftstøtte. Tag ikke din lommekniv med til en ildkamp.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Phantom Doctrine fysisk?

Nej, du modtager en Phantom Doctrine produktnøgle (Phantom Doctrine CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Phantom Doctrine produktnøgle (Phantom Doctrine CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Phantom Doctrine. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Genre Action RPG
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 14-08-2018
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser