Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition (PC/MAC) 479 kr.
PATHFINDER: KINGMAKER IMPERIAL EDITION SPILBESKRIVELSE

Med hjælp fra over 18.000 Kickstarter-backers er Narrative Designer Chris Avellone, komponisten Inon Zur og Owlcat Games stolte over at bringe dig det første isometriske computer-RPG i det elskede Pathfinder-tabletop-univers. Pathfinder: Kingmaker sætter dig i rollen som en modig eventyrer, der kæmper for at overleve i en verden af ​​magi og onde monstre! Tag rollen som en stor kriger, der hakker sig igennem fjender med et fortryllet sværd, en stærk troldmand velsignet med magi med en snert af dæmonblod i hendes årer, en vittig tyv der er klar til at fjerne selv de dødeligste af fælder, eller prøv nogen af ​de ​utallige andre helte. Den eneste grænse er din fantasi!

Pathfinder er en udvikling af 3.5 regelsættet fra verdens ældste fantasy-rollespil, designet ved hjælp af feedback fra titusinder af spillere ligesom dig. Uanset om du er ny til Pathfinder-universet eller en erfaren veteran, er Pathfinder: Kingmaker det CRPG, du har ventet på.

Pathfinder har en betydelig dybde, ikke kun i sin historie, men også i sin spilmekanik og den frihed, den giver til at udvikle din egen unikke karakter. Du kan tilpasse din karakter med en bred vifte af klasser og kræfter, herunder specialiserede arketyper, magtfuld mystisk og guddommelig magi, vælg fra et væld af klassiske evner, færdigheder og styrker. Pathfinder giver spillerne mulighed for at skabe helte (eller skurke) der passer både til deres individuelle spillestile og deres personligheder.

Historien
Mod nord ligger the Stolen Lands, en region, der har været i tumult i flere århundreder. Hundredvis af kongeriger er steget og faldet i disse lande, og nu er det tid for dig at markere dig - ved at bygge dit eget rige! For at gøre det skal du overleve den barske ørken og trusler fra rivaliserende nationer... samt trusler inde i dit eget domæne.

Pathfinder: Kingmaker er baseret på Paizos prisbelønnede Pathfinder Adventure Path med samme navn. Du behøver helt sikkert ikke at være fortrolig med historien, men hvis du er, vil du støde på karakterer, du kender og elsker, samt et væld af helt nye begivenheder, ledsagere, allierede og trusler, der udvider og forbedrer det originale eventyr. Med hjælp fra Paizo og deres forfattere er historien og questene blevet udvidet af RPG-forfatteren Chris Avellone og Owlcat-holdet, der giver mulighed for endnu mere eventyr i den allerede rige fortælling om the Stolen Lands.

Mens Pathfinder: Kingmaker er et single-player spil, vil du ikke gå på eventyr alene. "Kingmaker" har en forskelligartet gruppe af ledsagere og NPC'er, herunder ikoniske karaktere fra selve Pathfinder-universet. Du skal beslutte, hvem du kan stole på, og hvem du skal holde et nøje øje på, da hver kammerat har en dagsorden, holdning og mål, der kan afvige fra dine. Din rejse bliver deres rejse, og du vil hjælpe med at forme deres liv både i øjeblikket og godt ind i fremtiden.

Dit Kongerige
Kingmaker-eventyrstien er tilpasset, fordi den har en bred vifte af open-world mekanikker, så du kan opleve historien i dit eget tempo, når du udforsker the Stolen Lands, som vil udfordre dig som både en eventyrfører og en linjal. Vigtigst er det, at spillet giver dig mulighed for at gøre krav på disse lande som din egne, så du kan skære dit eget rige ud af vildmarken. Mens klassisk dungeon crawling og udforskning ligger i centrum for dette eventyr, diplomati, politik og kongeudvikling er også en del af udfordringen. Vælg dine allierede, og hold dem tæt, mens du udforsker de gamle grave og ruiner - og samtidig skal du holde øje med politikken i dit eget domæne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition fysisk?

Nej, du modtager en Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition produktnøgle (Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition produktnøgle (Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Pathfinder: Kingmaker Royal Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Imperial_Edition.png?t=1536069660

  • En Premium-kopi af spillet, som indeholder 2 elementer i spillet for at hjælpe en ny eventyrer (en medaljon, der giver dig mulighed for at velsigne din gruppe flere gange om dagen, og et bælte med bonus sygdoms- og træthedsbeskyttelse). Premium-elementer i spillet er designet til ikke at bryde spilbalancen.
  • To yderligere portrætter. Billeder af en frygtelig kriger fra Cheliax og en dygtig elver-troldmand, der er tilgængelige, når du opretter en karakter.
  • En digital bog med kunst fra spillet. 176 sider med skitser af karakterer, monstre, genstande og spilverdenen, kærligt udvalgt af deres kunstnere.
  • Det Officielle soundtrack. Indeholder et komplet sæt af musik fra spillet, der er skabt af Inon Zur og Owlcat Games 'komponist.
  • Et digitalt modul til brætspilseventyret. Dette modul er skabt fra bunden af spildesigner Chris Avellone, assisteret af eksperter fra Paizo, for at udtrykke sin taknemmelighed til hele pen'n'paper RPG-samfundet og Pathfinder-universet for at yde støtte, og for at være en inspirationskilde til at arbejde på spillet.
  • Et digitalt højopløsningskort af Stolen Lands. Dette detaljerede kort kan bruges som skrivebordsbaggrund. Det kan også hjælpe dig med at navigere i de farlige og mystiske områder af The Stolen Lands.
  • En rød panda. Dette kæledyr hilser ikke kun sin ejer, stående på sine bagben. Det vil også øge din beskyttelse imod negative effekter.
  • Et Season pass. Med Season pass'et får du automatisk adgang til de første tre pakker med ekstra indhold efter udgivelsen. Disse tilføjelser udvider The Stolen Lands' verden og tilføjer nye ledsagere, steder, bygninger, ting og vigtigst af alt - nye eventyr!

Virker Pathfinder: Kingmaker Royal Edition også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Pathfinder: Kingmaker Royal Edition som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Deep Silver
Udvikler Owlcat Games
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-09-2018
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit or newer
Processor: Intel Celeron 1037U @ 1.80GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 3000
Diskplads: 30 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX Compatible Sound Card

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresyste
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser