V-Rally 4 (PC) 299 kr.
V-RALLY 4 SPILBESKRIVELSE

Det legendariske off-road racerspil vender tilbage! Nyd en ekstrem oplevelse mens du bliver ekspert i krævende simulation. Tag udfordringen op og kør rally, rallycross, drifts, buggies og hill climbs, mens du drager på en spetakulær rejse gennem alle kontinenter.

Dominer de farlige veje, uvejsomme forhold og miljøer, mens du hele tiden søger mere fart og adrenalinen pumper dine reflekser. Bag rattet i de mest legendariske off-road-køretøjer i hver kategori, skal du køre de sværeste ruter i smukke omgivelser.

  • Rally: Fra Kenya til Sequoia Park, dominer de sværeste ruter under forhold der ofte er ekstreme, bag rattet i moderne og historiske køretøjer. 
  • V-Rally Cross: intense 8-way races on dirt/tarmac tracks. 
  • Extreme-Khana: Drift, præcision og fart, med fælder spredt på vejene, der sætter dine køreegenskaber på prøve!
  • Buggy: Bliv ekspert i at køre i bakket terræn, brug dine reflekser og lær den fysik der skal bruges til at vinde i de hårde løb. 
  • Hillclimb: Nå toppene bag rattet i disse kraftfulde monstermaskiner.

Mere end 50 bilmodeller, herunder de mest berømte fra rally og ekstrem motorsport som du kan prøvekøre, samle, opgradere, tilpasse og blive ekspert i!
Udviklet af Kylotonn Racing Games, et studie der er specialiseret i racersimulatorer. V-Rally 4 har den seneste fysik og grafiske udvikling fra KT Engine.

Fordi rejsen ikke er meget værd hvis ikke den deles, har V-Rally 4 en karrieretilstand og en innovativ onlinetilstand, der kan ændre din erfaring og dit fremskridt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg V-Rally 4 fysisk?

Nej, du modtager en V-Rally 4 produktnøgle (V-Rally 4 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din V-Rally 4 produktnøgle (V-Rally 4 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille V-Rally 4. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder V-Rally 4? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af V-Rally 4 som digital download til Steam.

Publisher Bigben
Udvikler KT Racing
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 25-09-2018
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows® 7 64bits
Processor: Intel Core i3-540 or AMD Phenom II X4 940
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 6870
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 19 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX Compatible Soundcard
Yderligere bemærkninger: 64bit Only

ANBEFALE
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser